Help
Moderator: Moderatori
- Assassin[B]
- Jauniņais
Help
Man ir levelu sistēma gatava, pats uztaisīju. Viss ir iet. Bet kad spiežu "Complie" viņš man izmet kad nevar nolasīt "Rank"[INC] jocīgi bet man tas INC fails ir iekš include ? Nezinat kapēc tā varētu būt ? Un tā ir ar visiem INC failiem viņš nevar nolasīt kad complie? Kapēc tā ? Pirmo reizi man tā ir !!!
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Re: Help
ieliki ''include'' vai ''pawno/include'' mapē? Ja pawno/include mapē, tad iemesli tam var būt, ka nepareizi esi ierakstījis includ'a nosaukumu vai arī uz datora ir vairākas pawno mapes.

Karoče uzraksti meklēšanā ''search'' - ''pawno'',visas mapes,kuras ir ar nosaukumu ''pawno'' pārdēvē kautvai uz ''pawnoo'' vai ''pawn'',vienīgi to mapi,kurā stāv Ranks.inc nepārdēvē.

- blossom[eQ]
- Censoņa
Šitas ir dēļ tā, ka tev windai ir uzlikts pawno.exe atrašanās vieta pavisam citur..
Pamēģini atvērt pa jaunam ar to pawno.exe kurš atrodas tajā servera mapē kur atrodas include.
Open with - ChoseProgram - Browse - Sameklē pēc īstā pawno exe un ok un ieliec jeksīti un ok
Pamēģini atvērt pa jaunam ar to pawno.exe kurš atrodas tajā servera mapē kur atrodas include.
Open with - ChoseProgram - Browse - Sameklē pēc īstā pawno exe un ok un ieliec jeksīti un ok