BeciC

Ja vēlies palīdzēt mums mūsu projektā ar administrēšanu serverī, ieskaties šeit.

Moderator: Moderatori

Locked
Becis[NGT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

BeciC

Post by Becis[NGT] »

1.Tavs īstais vārds.
Jānis
2.Tavs pašreizējais vecums.
15 Gadi.
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.)
SA:MP:Cobra serverī, AtoMiX serverī, YeaH Community un Slide Community. Kopumā pieredze man ir diezgan liela.
WEB:YeaH Community un citos savos CS klana web`os

4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
viewtopic.php?t=6430
viewtopic.php?t=6433
viewtopic.php?t=6439
viewtopic.php?t=6448
Protams serverī lietoju komandu /report, bet ar skype ir tā švakāt,jo neviena ,gandrīz, admina skyp`ā man nav.

5.Kāds mums būs labums no tevis? Tik cik esmu spēlējis, katru dienu redzu kādu pārkāpēju, it īpaši vakaros, kad neviena admina nav onlainā. Protams, sodīšu noteikumu pārkāpējus(vairāk pa vakariem,kad nav neviena admina),likšu piemērotu sodu. Un protams centīšos atbalsīt BoxG projektu.
6.Cik bieži spēlē SA-MP. Darba dienās sanāk spēlēt mazāk ~1-2 stundas,jo pa vakariem atrodas BMX trasē, bet pa brīvdienām ~2-4 stundas.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. BoxG spēlēju no pirmsākumiem, tad beidzu spēlēt,jo apnika SA:MP`s, tad atkal kādā brīdī atsāku,atkal apnika, un tagad kopš 01.11.2009 spēlēju un turpināšu spēlēt...
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. Pats pirmais BoxG niks man bija "mazaisbecis",ja nemaldos tā bija 2.0 jeb 2.1 versija kad man bija niks "MuuKs" un/vai "psihais" xD ,bet tagad ir BeciC kopš spēlēju 3.1 versijā.
9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Kā jau 1. punktā minēju, mani sauc Jānis, esmu 15 vecs zēns,Dzīvoju es Valkā,kopā ar pazīstamiem cilvēkiem kā Raiviz,Volkovs un RaD. Mācos VĢ 8.klasē,tajā pašā skolā kur Raiviz un Volkovs, tikai viņi iet 9.klasē. Skolā pēdējā laikā sāk veikties labi(atzīmes). Katru dienu pēc skolas atnākot mājās, paēdu un dodos tālāk uz mūzikas skolu, šogad pabeigšu.
Parasti pēc mūzikas skolas,aizeju mājās paēst un atkal dodos prom, tikai šoreiz ārā pastaigāties ar draugiem, pie drauga palēkāt pa batutu,vai braukājos pa BMX trasi vai skeitparku. Kā paši noprotat, es braucu ar BMX riteni. Šogad dēļ pēdējās klases mūzikas skolā nesanāca laika iet uz florbola treniņiem,bet sākoties 1.septembrim sākšu iet uz treniņiem. Brīvajā laikā dejoju tecktonic.Ziemā pēc mūzikas skolas dodas spēlēt hokeju uz vietējo slidotavu.Protams arī braucu ar riteni ziemā, jo ļoti patīk tāda lieka kā drift`s.Parasti pie datora esmu vakaros,jo gandrīz visu dienu neesmu mājās.Sēžot pie datora spēlēju spēles : SA:MP, CS(ļoti,ļoti reti) un vSide. Darbojos ar tādām programmām kā Adobe Photoshop, Movie Maker u.c., vai arī vienkārši "sērfoju" internetā.
Image
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: BeciC

Post by V[Vendetta] »

Anti, laikam kāds negribēja lai lieku rec, jo tiklīdz sāku šo rakstīt, uznāca milzīgi stiprs lietus, bet ja nopietni, tad tāpēc, ka neliekas, ka būtu piemērots, tev nav īpaši laba pagātne, banus esi dabūjis.
Image
Becis[NGT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Becis[NGT] »

04d[ADT] wrote:tev nav īpaši laba pagātne, banus esi dabūjis.
Kāpēc priekšā Jūs vienmēr ņemat pagātni? Cilvēks taču ir labojies...Labojas...Un labosies...Ja gribēs sasniegt administratora tiesības...
Image
Stailers[BoxG]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Stailers[BoxG] »

Skaidrs... tatad esi gatavs mainities tikai tada gadijuma, lai iegutu acc?
Nav uzticibas - ANTI

(veljoprojam nav garumzimes)
Image
Becis[NGT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Becis[NGT] »

Stailers[1337] wrote:Skaidrs... tatad esi gatavs mainities tikai tada gadijuma, lai iegutu acc?
Nav uzticibas - ANTI
Nē, ne tikai tādēļ!
Image
Hades
Servera admins
Servera admins

Post by Hades »

ANTI . Man ļoti nepatīk tava pagātne un man nav uzticības tev.. itin nemaz.
04d[ADT]EDIT: (24.05.2010.) Atteikts.
Image
Locked