noNe - velreiz mani pievienosi kadai sarunai @ skype,es tev apsolu ka uzzinasu kur tu dzivo vai ari uzridisu kadu citu lai tev tavu 8 gadigo seju izdauza!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
man puse kontaktu izbanoti,tik ta vai ta kaut ka skatos kur ir noNe tur ari es esmu pievienots. zvanas man un raksta kaut kadus bull shitus!!!!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Deliit[eQ] wrote:noNe - velreiz mani pievienosi kadai sarunai @ skype,es tev apsolu ka uzzinasu kur tu dzivo vai ari uzridisu kadu citu lai tev tavu 8 gadigo seju izdauza!
Nu pats vainīgs man arī krīt uz nerviem kad mani arī liek pie kontaktiem citiem
bet pie tā pieradu
+man nav 8 gadi
Last edited by Taaarpinsv6k[DSF] on 23 May 2010, 11:32, edited 1 time in total.