varat man izkraidot jegu no tad neta? man pietiktu ar 10-20 mb down un tik pat up....
tas laikam ka ir atrs nets nozime ka katrs mb ir +1cm.....
es pat ar to netu kas man tagad filmu nokachaju 5 min,dziesmu 1 min.....
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Lai nēsātos pa internetu, pietiek. Ja grib vēl paralēli tam kko uTorrentā novilkt, ir pašvaki. Lattelecom 2. mājas komplekts. Nekas labāks man nav pieejams. Vismaz no Lattelecom piedāvājumiem.
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
kaut ari man nets zem 2mb/s bet no visadiem 0utlawiem kacha vairk ka 2mb/s... tad ir ta drusku bremzetaks parastais nets,bet mierigi varu sedet ferma,vai klausities muziku @ uTube
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.