Naudas resetošana pirms jaunajiem līmeņiem.
Moderator: Moderatori
Naudas resetošana pirms jaunajiem līmeņiem.
Vai tu vēlies,lai tavu ilgi pelnīto spēles naudu atņem? Nobalsosim,lai admini zinātu,vajag vai nevajag atņemt mums naudu!
Kad nobalso,pieraksti par ko un kāpēc balso. (nav obligāti)
Kad nobalso,pieraksti par ko un kāpēc balso. (nav obligāti)

-
- Nelabojams spameris
Re: Naudas resetošana pirms jaunajiem līmeņiem.
Protams kad vajaga resetot, ko tu tad darīsi serverī? Vismaz būs mērķis ko sasniegt spēlē: Dabūt to pēdējo līmeni. Jo nu baigā jēga, ieliek jaunos līmeņus un nākamajā dienā visiem jau maksimālais līmenis. Es vēl atceros kad iepriekšo reiz resetoja, kad 60 spēlētāji skrēja un šāvā viens otru lai tik tiktu pie propertija un tas notika it īpaši pēc restartiem. A kas tagad? Paņem kautkādu traktoru un tik braukā līdz viņam, jo neviens jau viņu tāpat nepirks...
+ Lai admini vēro kurš kuram liek /hitman, ja piemēram nākamajā dienā kādam ir tur +5 līmeņi, tad lai tos līmeņus noņem un visu naudu paņem, lai sāk no jauna. Visiem būs interesantāk ja resetos.
+ Lai admini vēro kurš kuram liek /hitman, ja piemēram nākamajā dienā kādam ir tur +5 līmeņi, tad lai tos līmeņus noņem un visu naudu paņem, lai sāk no jauna. Visiem būs interesantāk ja resetos.

- Deliite[1337]
- euro
dzest naudu,un limenus! 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Delīt līmeņus nē , tas gan būs negodīgi pret visiemDeliit[eQ] wrote:dzest naudu,un limenus!
- Deliite[1337]
- euro
kapec negodigi? 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Nu jā , tiem kam 19līmeņi tiem atkal būs 0līmenis un visiem parējiem kuri cītīgi spēlējuši arī būs 0līmenis
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Resetot tikai naudu, jo atkal krāt visiem līemeņiem un iet tiem pāri nebūs nekāds fun, domāju, ka ar naudas rr būs labi, vsmaz lielākai daļai pikačū arī ir tas 19lvl un nebūs nekādas čīkstešanas par to, kpc citiem ir tāds lvl, man tāds un es redz tur nevaru sagrabināt kādam tur līmenim u.t.t vsmaz visiem visa nauda būs pa 0 un būs vienādas iespējas katram sakrāt līdz tam lielākajam līmenim...
▲▲▲
- Stailers[BoxG]
- Nelabojams spameris
Es saku, ka naudu vajag atņemt. Jo serverī ir palicis diezgan garlaicīgi, un ja nauda nebūs resetota, tad tos levelus uzreiz nopirks, un tad atkal nebūs ko darīt. A ja nauda nebūs, būs iemesls exportēt mašīnas, un arī pirkt īpašumus.
Deliit... tākā tu pats nespēlē @ samp.boxg.lv, tad tev tas noteikti ir vienalga, vai tev pazūd tā nauda(kuras tev nav īpaši daudz), un leveli. Bet nedomāju, ka citiem arī tas ir vienalga(bet gan jau ka ir tādi, kam ir).
Deliit... tākā tu pats nespēlē @ samp.boxg.lv, tad tev tas noteikti ir vienalga, vai tev pazūd tā nauda(kuras tev nav īpaši daudz), un leveli. Bet nedomāju, ka citiem arī tas ir vienalga(bet gan jau ka ir tādi, kam ir).

- bobiksv6k[1337]
- euro
Nobalsoju par Jā. Ne gluži līdz nullei, bet līdz konkrētai summai noteikti. Ja iepriekšējo reizi tā summa bija 100k, tad tagad varētu būt pie 300k, 500k, jo cenas par leveliem aug.... Vispār pievienojos Raulam un viņa krutajam tekstam.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
protams, ka jā, citi jau pateica kāpēc, bet levelus resetot gan būtu debīli. Kāpēc vēlreiz jāpērk iespējas, kuras jau sen esi nopircis?

- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
- Deliite[1337]
- euro
Nu tu vecis esi! labi pastradaji 04d... shoreiz ar ko,parastajam ziepem, vai kaut ko advancetaku - dushas zheleju?
vnk apdirsos no tava teksta!!! tagad jaiet bikses mazgat
luk ta ir attieksme,viss izlemts bez nekadas apjautashanas ar tautu,nu gandriz ta ka musu valdiba!!! wooohooo lai tiek slavets tas augstakais dievs/guru/administrators!
vnk apdirsos no tava teksta!!! tagad jaiet bikses mazgat

- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Vajadzēja turēt ilūziju, ka šis kaut ko mainītu? Vienkārši pasaku to, kā ir patiesībā. Piemēram nobalsotu, ka tiks resetota, bet iepriekš Gibox izdomājis neresetot, tad daudzi būtu neapmierināti, jo redz gribēja savādāk.
Un ja domā, ka visus lēmumus pieņems visi, tad tu smagi maldies. Nejies jautāt par katru lietu viedokli tev, man vai kādam citam.
Un ja domā, ka visus lēmumus pieņems visi, tad tu smagi maldies. Nejies jautāt par katru lietu viedokli tev, man vai kādam citam.

- Deliite[1337]
- euro
nevis MAN vai TEV,bet VISIEM vajadzetu pajautat ko vini doma par kada cilveka nodomiem!!!
- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Tad sāksim taisīt aptaujas par to, ko cilvēki domā par Imanta nodomiem šorīt vilkt baltu t-kreklu, vai ar Jāņa nodomiem vai iet baltā kreklā vai nē. Bišku tizli, vai ne tā?
Cilvēkiem ir iespēja palīdzēt ar jauniem lvl un sūtīt savas idejas, bet par katru lēmumu nejautās citu idejas.
Cilvēkiem ir iespēja palīdzēt ar jauniem lvl un sūtīt savas idejas, bet par katru lēmumu nejautās citu idejas.