Neiesim offtopikā. 04d, Imanta un Jāņa domas, ko vilks, galīgi neietekmē pārējos cilvēkus, bet naudas resetošana ir pavisam cita lieta. Tā ietekmē visus servera spēlētājus.
Par tiem taviem krekliem būtu pavisam cits stāsts. Kāds taisa aptauju par to, vai viņam mainīt niku uz tādu, vai ne un tā tālāk..
Naudas resetošana pirms jaunajiem līmeņiem.
Moderator: Moderatori
- bobiksv6k[1337]
- euro
Re: Naudas resetošana pirms jaunajiem līmeņiem.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Tad kāpēc nav tēmas par to, cik lvl jābūt? Tas ar ietekmē cilvēkus, vai ar par to, vai pēc jauna GM unbanot visus vai nē. Saprotu, ka grauju ilūziju, ka šis kaut ko baigi mainīs, bet gribu tik atvērt acis jums un pateikt to, kā ir. Lai tas būtu patīkams/nepatīkams pārsteigums spēlētājiem.
Labi, esmu izteicis savu viedokli, vairs te nerakstīšu.
Labi, esmu izteicis savu viedokli, vairs te nerakstīšu.

- bobiksv6k[1337]
- euro
Cik lvl jābūt... Tas tak ir pašsaprotami, ka visi teiks:"Jo vairāk, jo labāk."
Vai visus unbanot... Tieši tas pats. Banotie spēlētāji teiks, ka vajag, nebanotie teiks, ka nevajag.
Protams, katrā no šiem jautājumiem ir arī izņēmumi, kuri teiks savādāk. Es tikai minu tos viedokļus, kuri būs vairāk.
Naudas resetošanai ir vairāk cilvēku, kuri domās, ka nevajag resetot. Spried pats...
Vai visus unbanot... Tieši tas pats. Banotie spēlētāji teiks, ka vajag, nebanotie teiks, ka nevajag.
Protams, katrā no šiem jautājumiem ir arī izņēmumi, kuri teiks savādāk. Es tikai minu tos viedokļus, kuri būs vairāk.
Naudas resetošanai ir vairāk cilvēku, kuri domās, ka nevajag resetot. Spried pats...

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Tomēr neizturēju neiepostojot te vienu jautājumu, ja jums likās, ka tas būs atkarīgs no šī balsojuma, kāpēc tik daudz cilvēki man jautāja sampā vai nauda tiks resetota?

- Taaarpinsv6k[DSF]
- Censoņa
Obligāti dzēst naudu ārā ,jo visu naudu atdevu dažiem !

- Deliite[1337]
- euro
Tapec ka vini zin kads tu esi ditsa lidejs [Oi,laikam parak skali pateicu],un ka tu zini visus jaunumus/noslepumus. Tapec ari jautaja,jo zin ka tu esi 1. kas uzzin visas klachas!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Šo aptauju vērā neņemšu, jo viss jau ir izlemts. Savu lēmumu vēl neatklāšu, bet lēmums ir pietiekami loģisks un izskaidrojams 

- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
JA JĀ JA JA ! Es visu naudu uzliku atlīdzībai takā JA JA JA !
- Deliite[1337]
- euro
ta ka jajajajaj,vareja nerakstit,un ceru ka kads nolockos ciet shito crapu.... jo viss tika pateikts!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.