man pokuj,es nekad neesu centies pareizi gramatiski rakstit un man tas netrauce... visi mani saprot. tad kad jaraksta kaut kas nopietns prieksh skolas vai kaut kur citur tad gan es censhos ielikt visu vajadzigo,bet kaut kada foruma nafig man to vajag.
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
becic - progressssssssssssss!!! beidzot kads normalaks fonts!