Ir ir!Deliit[eQ] wrote:becic - progressssssssssssss!!! beidzot kads normalaks fonts!
Beztēma #5
Moderator: Moderatori
- Becis[NGT]
- Nelabojams spameris
- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Re: Beztēma #5
Man nē laikam tev[MC]Shawn wrote:Man nē...
Tev?
-
- Nelabojams spameris
caur admina paneli vajadzētu būt iespējai, ka tā sadaļa ir slēgta, kaut arī tur ir links uz ps.box
- Deliite[1337]
- euro
ne ne aleksi,shoreiz mes kartigi tikai 4 postus,un vispar tas nebija ta domats,es mekleju savus vecos postus un uzduros radoshajam sturim..... domaju iepostot un paskatities cik atri mani kads atradis,tad pec dazham minutem bobiks tur iepostoja... biju drausmigakaja sashutuma kada sakara 
Nu shoreiz es biju gudraks
ka jau tauta saka no kljudam macas!

Nu shoreiz es biju gudraks

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
-
- Nelabojams spameris
kāds zin kādu labu Flac to Mp3 konverteri? nesūtiet nemaz uz google.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
vispār jau fail, jo itkā bija jārādās, ka tur ir jauni posti, bet vai rādījās/nerādījās, nezinu.
edit: izmanto total video converter, atbalsta daudz formātus, tajā skaitā audio arī, ja nemaldos, tad flac arī bija viens no tiem.
edit: izmanto total video converter, atbalsta daudz formātus, tajā skaitā audio arī, ja nemaldos, tad flac arī bija viens no tiem.
Last edited by [AoD]Aleksis on 30 May 2010, 23:26, edited 1 time in total.

- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Aleksi, rādījās, tāpēc gāju skatīties kas par lietu, kad ieraudzīju, tad atļauju aizslēdzu visas tēmas, kurās ir linki.

- Deliite[1337]
- euro
tomer visi nav tik stulbi ka es biju domajis 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
iepriekšējo reizi gan jums izdevās. 
Tikai man toreiz likās aizdomīgi kā tev tie posti tik ātri krājās un viss bija skaidrs.

Tikai man toreiz likās aizdomīgi kā tev tie posti tik ātri krājās un viss bija skaidrs.

- Deliite[1337]
- euro
man diena bija ap 100 postiem
tas bija galigi stulbi,jo es nepadomaju par to ka kadam bus aizdomas par to postu skaitu 

- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
- Stailers[BoxG]
- Nelabojams spameris
- bobiksv6k[1337]
- euro
Delitt, uzkodu to es tā. Skatos - radošajā stūrī jauni posti. A man uz otra datora ir tieši tā lapa pie adresēm, kas ved uz radošo stūri. Nezinu, kāpēc tā ir, bet vienreiz es tur iegāju un kopš tā laika tā adrese tur ir.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG