2.Tavs pašreizējais vecums.13 bet driiz paliks 14
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) mazos serveriishos kur apgrozijaas diezgan daudz cilveeku bet tagad tie ir ciet!!

4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.ir daudz paraadiishu velaak!
5.Kāds mums būs labums no tevis? Esmu labs admins bijis tajos mazajos serveriishos par mani tur nesuudzeejaas un vinji pat domaja ka biju labaakais admins tajos serveros!
6.Cik bieži spēlē SA-MP.Buss jau 1,5 gadi! Bet serverii ilgi 3-5 stundas parsvaraa no riita!
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī.preciizu laiku nezinu bet dieazgan ilgi!
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. Bija viens niks bet tam kaut kas notika
bija jau liels level kaads 14 bet visu raxtiju pareizi un pazuda niku arii vairs nezinu! sorry bet aizmirsu!
9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Esmu forsh patiik izklaideeties un uzspeleet basi. Paldies dievam bet nesmekjeeju! Patiik tusset un skalji klausiities muziiku kad speleeju sa-mp! Tas isumaa visss!
Ceru ka vareeshu buut viens no jums! Zinu ka stati neko labu neliecina bet es serverii speleeju ilgi!