Beztēma #5
Moderator: Moderatori
- Thunder[1337]
- Rakstnieks
Re: Beztēma #5
Labrit visiem

Kad ložu lietus uz cilvēkiem līst,
Kad lielākas bailes pārvarēt nākas,
Tur tikai īstā dzīve tev sākas.
-
- Nelabojams spameris
- bobiksv6k[1337]
- euro
Warn? Atceros, kā par šito baigi dusmojās un sāka visus brīdināt par šāda tipa bezjēdzīgiem postiem.[SS]Thunder wrote:Labrit visiem

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Spēlēju, bet nu šodien aizgāja videne prom, nākamnedēļ jau būs GT240 un iešu pa riktīgo to geimu!McKenzie[eQ] wrote:jauns signačurs :]
EDIT: Luke, tu pašu EFLC arī spēlē?

- makrilsv6k
- Rakstnieks
Nākamnedēļ varētu pa mierīgo, skaitās ķipa licenzētais IV, kaut kādā veidā arī EFLC uzskata par legālu, laikam dēļ mana LIVE accounta 

- Deliite[1337]
- euro
heh,jauns avatars 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- makrilsv6k
- Rakstnieks
-
- Nelabojams spameris
gta eflc tev nelegālā versija, ies kā legālā, ja tev ir ORIĢINĀLAIS GTA IV!!! cik jums vienu un to pašu var teikt, tas ka tev ir LIVE acc, nenozīmē, ka visas spēles, kurām ir MS LIVE atbalsts tev ies kā oriģinālās...
Es tā arī to biju domājis, nejau nu par visām LIVE spēlēm.
- bobiksv6k[1337]
- euro
Uzzināju savu atzīmi matemātikas eksāmenā. Tagad nenormāli priecājos par pirmo un vienīgo 10, ko esmu dabūjis eksāmenos. 

I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Es arī tikko uzzināju, man 5
Ja godīgi, nebiju pat uz to cerējis, jo nezināju neko.
Apbrīnoju vispār kā bobiks uz 10 uzrakstīja, kā vispār to visu varēja atrisināt?

Apbrīnoju vispār kā bobiks uz 10 uzrakstīja, kā vispār to visu varēja atrisināt?
- bobiksv6k[1337]
- euro
Amm.. eksāmens bija elementārs manā skatījumā. Vispār es mācos ģimnāzijā, klasē ar matemātikas novirizenu. Un es neesmu vienīgais klasē ar tādu atzīmi.

/b/oxG
- Deliite[1337]
- euro
btw - http://ps.boxg.lv/viewtopic.php?p=3877#3877
ceru ka bus atsauksmes/aktivitate,a to es saku domat par realam balvam.

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.