lai brauktu ar riteni nevajag tiesibas - pec idejas nu ir tiesibas uz riteni,bet es ar riteni braukaju kadus gadus 14 un neviens ments mani nav apturejis
EDIT: Thunder - tas ir kruizers vai kaut ka ta. vardu sakot liels bmx varbut es kludos bet nu ta izskatas....
Last edited by Deliite[1337] on 09 Jun 2010, 22:40, edited 2 times in total.
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
es braucu tur kur ir labakais ceļš - mana uztvere... thunder,paskaties manu ieprieksejo postu! :
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
mhm,nu cik es Olaine [savos "laukos"] vai Riga esmu braukajis,nekad mani nav apturejusi.... laikam parak atri minos
nu tas pats kad es ar inlainiem slukaju pie maksimas uz tadas ka apmalites
Mani apturēja, kad mēs ar draugiem nēsājāmies tumsā bez atstarotājiem, bez nekā pa ceļu. + Manam draugam bija Rīga-13 bez nekādiem uguņiem. Vienīgajam tajā brīdī tiesības bija man.
Thunda', ja grib, kaut ar BMX gāz pa kalnu lejā, bet tev nebūs tāda priekšrocība kā uz 26'' ratiem.
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
bobiks[1337] wrote:Mani apturēja, kad mēs ar draugiem nēsājāmies tumsā bez atstarotājiem, bez nekā pa ceļu. + Manam draugam bija Rīga-13 bez nekādiem uguņiem. Vienīgajam tajā brīdī tiesības bija man.
Thunda', ja grib, kaut ar BMX gāz pa kalnu lejā, bet tev nebūs tāda priekšrocība kā uz 26'' ratiem.
vienreiz uzliku amiishu dakshu, bet taa arii vinju sapis* bet nu jamegjina buus
Kad asins, zeme un ugunis šķīst,
Kad ložu lietus uz cilvēkiem līst,
Kad lielākas bailes pārvarēt nākas,
Tur tikai īstā dzīve tev sākas.
nuuuu ar cieto dakshu no lieliem dropiem bus sapigi lekt ir pieredzets,un ja vel pasudigaka daksha var bez zobiem palikt
Last edited by Deliite[1337] on 09 Jun 2010, 23:06, edited 1 time in total.
Tak rokas izšķaidīsi. Un arī ar lielākiem ratiem būs lielāks ātrums, kā arī uzņemsi mazāku triecienu nesoties pāri saknēm. 24''nieki ir domāti Street/dirt.
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
man ir laikam 28" jo kameru ilgi nevareju atrast originala bija stiprinata kamera jo loti labi tureja manu svaru + ekstremalu braukshanu
28''? Say whuut? Pārsvarā visi DH mauc ar 26'' ričukiem. Un tas ir arī ļoti populārs XC. 28'' ričuki ir pārsvarā šosejnieki. Ir izņēmums ar 29'' DH ričukiem, kurus pagaidām DH neesmu redzējis daudz.
Last edited by bobiksv6k[1337] on 09 Jun 2010, 23:12, edited 1 time in total.