1)[NWA]Dumper
2)Met mani ara par to,ka uzraxtiju 2-3 reizes /count bez brīdinājuma un tad veelreiz izmet araa ar iemeslu nepras naudu adminam wtf?Es vinam naudu neprasiju deeel vinja 2 izmesanas es zaudeju 800k
3)
4)Jo viņš ir stubs vai kā?Met arā bez brīdinājuma!Bano neparko un nebano čīterus +apsaukā citus spelētājus
5)Manu prāt šādām smerdelim vaajg noņemt acc un uzlikt nadu 0$ un 0 līmeni.
papinrapijs wrote:1)[NWA]Dumper
2)Met mani ara par to,ka uzraxtiju 2-3 reizes /count-->Tevi izmeta ārā par count flood.Nevajag beztolkā rakstīt /count,/count. Raksti ar pauzi to /caunt nevis uzreiz,jo /count rāda visiem spēletājiem,un tas var traucēt..bez brīdinājuma un tad veelreiz izmet araa ar iemeslu nepras naudu adminam wtf?Es vinam naudu neprasiju deeel vinja 2 izmesanas es zaudeju 800k---> UN kur ir pierādijumi ka neprasiji?
Un pats diemžēl es vainīgs,vispirms vajag izlasīt servera noteikumus.!
4)Jo viņš ir stubs vai kā?Met arā bez brīdinājuma!Bano neparko un nebano čīterus +apsaukā citus spelētājus->Šis nav cs,kur var slay,vai uzrakstīt kautko tā lai parādas pa vidu ekrāna,lai tevi brīdinātu.Diemžēl tu nēsi nobanots,tevi izmeta no servera,atšķir lietas,un čiterus bano,paskaties banu sarakstā,ko Dumper ir nobanojis.
2)Met mani ara par to,ka uzraxtiju 2-3 reizes /count-->Tevi izmeta ārā par count flood.Nevajag beztolkā rakstīt /count,/count. Raksti ar pauzi to /caunt nevis uzreiz,jo /count rāda visiem spēletājiem,un tas var traucēt..bez brīdinājuma un tad veelreiz izmet araa ar iemeslu nepras naudu adminam wtf?Es vinam naudu neprasiju deeel vinja 2 izmesanas es zaudeju 800k---> UN kur ir pierādijumi ka neprasiji?
4)Jo viņš ir stubs vai kā?Met arā bez brīdinājuma!Bano neparko un nebano čīterus +apsaukā citus spelētājus->Šis nav cs,kur var slay,vai uzrakstīt kautko tā lai parādas pa vidu ekrāna,lai tevi brīdinātu.Diemžēl tu nēsi nobanots,tevi izmeta no servera,atšķir lietas,un čiterus bano,paskaties banu sarakstā,ko Dumper ir nobanojis.[/b]
4)Jo viņš ir stubs vai kā?Met arā bez brīdinājuma!Bano neparko un nebano čīterus +apsaukā citus spelētājus->Šis nav cs,kur var slay,vai uzrakstīt kautko tā lai parādas pa vidu ekrāna,lai tevi brīdinātu.Diemžēl tu nēsi nobanots,tevi izmeta no servera,atšķir lietas,un čiterus bano,paskaties banu sarakstā,ko Dumper ir nobanojis.[/b]