Mani banoja

Iegriezies šeit, ja tiki NEPATIESI nobanots.

Moderator: Moderatori

Locked
cascada
Jauniņais
Jauniņais

Mani banoja

Post by cascada »

Manu kaiminu nobanoja uz muzu un es takad nezinu ko lai iesaam mums abiem ir viens internet un citu es nevaru dabuut lai es speletu sajaa serverii es lapraat sagaidiitu no jums unban jo tas nau godiigi ka tagad bvins var speleet sajaa serverii bet es nee

jo es redzeju spdien no pasapasa riita ka vins speleja sajaa serverii tu tas gan galiigi jau luudzu atbanojiet

Vineta 17.6.2010 11:49:31 [SS]St_Anger1 h4x 78.84.100.161
cascada
Jauniņais
Jauniņais

Re: Mani banoja

Post by cascada »

cascada wrote:Manu kaiminu nobanoja uz muzu un es takad nezinu ko lai iesaakam mums abiem ir viens internet un citu es nevaru dabuut lai es speletu sajaa serverii es lapraat sagaidiitu no jums unban jo tas nau godiigi ka tagad vins var speleet sajaa serverii bet es nee

jo es redzeju sodien no pasapasa riita ka vins speleja sajaa serverii tu tas gan galiigi jau luudzu atbanojiet

Vineta 17.6.2010 11:49:31 [SS]St_Anger1 h4x 78.84.100.161
:D:D:D
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

1) Doublepost uzreiz tāpēc nevajag taisīt.
2) Šādi bani ir bijuši, par brīvu neviens nav izsprucis. Lūdz savam kaimiņam, lai tev nopērk unban.
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
cascada
Jauniņais
Jauniņais

Post by cascada »

nu ja bet es visn man teica ka ta nebija vina vaina

luudzu unbano jo man taa pat neviena parkaapuma nau bijusa :( luudzu
---

Post by --- »

Nepareiza bana apelācija, bet nevēlos, lai viss ievelkas, tamdēļ iepostošu savu sakāmo jau tagad. HP h4x.

Var skaidri un gaiši redzēt, ka tu konstanti restaurēji HP. Vēlētos redzēt attaisnojumus.
Kā arī vēlos izteikt pateicību Splintam par otru video pierādījumu.
EDIT: Manuprāt, tas ir pašsaprotami, ka diez vai kāds ticēs, ka ļaunais kaimiņš/brālis/māsa/etc. norāvis banu, un tagad dabūsi unbanu.
Greemyz[7331]
Jauniņais
Jauniņais

Post by Greemyz[7331] »

kape AC neko nedarija :/ xD :D) (doh)
Locked