RaD[eQ] application.

Ja vēlies palīdzēt mums mūsu projektā ar administrēšanu serverī, ieskaties šeit.

Moderator: Moderatori

Locked
[NWA]wrongwaylv
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

RaD[eQ] application.

Post by [NWA]wrongwaylv »

1.Tavs īstais vārds.--->Rūdolfs.
2.Tavs pašreizējais vecums.--->14(5 jūlijā paliek 15)
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.)---->GeToN(Otrs projekta vaditājs,webā admins biju,bet projekts izjuka.),GSB(pajuka),synch`a.(moders biju un admins bet pajuka)
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.-----> Nēsmu sūdzējies,parasti pasaucu administratōrus.Bet atradu vienu sūdzību : Kad biju ICE klanā. viewtopic.php?t=2804 ,btw esmu taisijis reportus`n`pa skype adminiem..
5.Kāds mums būs labums no tevis?---->Centīšos palidzēt cilvēkiem kuri rīko pasakumus,čīterus banošu,spawnkillerus jailošu,u.t.t
6.Cik bieži spēlē SA-MP.--->Ja pareizi saskaitiju 3. gadu jau,jo sāku spēlēt 3 mēnešus pec BoxG dzimšanas,bez reģistrācijas webā. tad vel bija amp klans un savadāki teleporti u.t.t.. UN dienā 2h vai vairāk atšķirībā kādi cilvēki serverī.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī.----->3 Gadi jau,praktiski kopš BoxG v1 servera mōda.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki.---> windows,trust,volcomstone,mcblinder,bilder vairāk neatceros,protams liela daļa atceras mani ar graujošo pagātni un slikto pusi...!
9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu).---->Nu neliels stāstiņš par mani.
Nu tā.Sauc Rūdolfs,dzīvoju Valka.Manas intreses ir dzīve kautko iespaidīgu sasniegt,un kā arī normālam puisim patīk Meitenes.Aizrauj elektrōnika,tehnika,ātrums.Patīk nodarboties ar sportu,garšo ādažu čipši,rōltoni,alus..Patīk klausīties visādus mūzikas stilus tas ir : Electro,House,Alternative Rock,Russ Hip-Hop.Esmu diezgan kaitinošs. Esmu diezgan sabiedrisks,dažreiz arī kautrīgs.Pa brīvdienām braucu uz Rīgu tur dzīvoju Nīcgales ielā(precīzu adresi neteikšu.) Kā teikt tuvu pie minskas centra,kā arī dažreiz braucu pie krustēva uz Ikšķili,un pie krustmātes Olainē,Un biežāk uz Saulkrastiem.. :] Patīk spēlēt spēles un runāt ar citiem cilvēkiem pa mic. Nēsmu iedomīgs cilvēks.Nepadodas mājturība,latviešu valoda,matemātika.Nelietoju kaitīgu ieradumu t.i. smēķēšanu.
Ja vel kautko vēlaties. Mans skypē-rudolfs1231/ [email protected] /dr.lv Profils- http://www.draugiem.lv/friend/?fid=688812

Paldies par sapratni.

Editz2-> Tākā neviens neraksta tad saprotu ka atteikts.

Var Lock,ja neviens admins vairs netaisas rakstīt.
Last edited by [NWA]wrongwaylv on 21 Jun 2010, 21:35, edited 1 time in total.
[AoD]edzha
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: RaD[eQ] application.

Post by [AoD]edzha »

Protams, kad anti. Pagātne graujoša, kādēļ, lai tev uzticētos? Kam gan vajag kaitinošu adminu?
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by V[Vendetta] »

Anti, sabojāji ar savu pagātni visu, nav uzticības.
Image
Hades
Servera admins
Servera admins

Post by Hades »

anti,neuzticos.
Image
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

Pagātne graujoša, tavā vietā censtos kaut, ko labot spēlējot serverī un parādot savu labāko pusi un krietni vēlāk rakstītu pieteikumu.
Pret.
Image
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

neviens neko neraksta, anti, jāiet stūrī raudāt, pagātne grauj mūsdienas. sūdīgi, ne? noraidīts.
Locked