[AoD]ervuha

Ja vēlies palīdzēt mums mūsu projektā ar administrēšanu serverī, ieskaties šeit.

Moderator: Moderatori

Locked
ervuha[BoxG]
AdminsMapers
AdminsMapers

[AoD]ervuha

Post by ervuha[BoxG] »

1.Tavs īstais vārds. Ervīns Krastiņš.
2.Tavs pašreizējais vecums. 1994/09/23
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) Esmu adminējis BoxG freeroam serverī, Boxg MTA, nu jau bijušajā, un vēl tagad adminēju BoxG RolePlay serverī, tad vēl seko divi CSS projekti, no kuriem pašlaik esmu admins DGA, jo NyD'a CSS projekts pajucis. Administrators esmu pašreizējos BoxG RP un PS forumos, kā arī biju MTA forumā.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu. Ar tām sūdzībām ir tā kā ir..., ja arī gadās kāds noteikumu pārkāpējs, tad cenšos uzreiz ziņot AoD klana čatā.
5.Kāds mums būs labums no tevis? Nu jau, manuprāt, diezgan liela pieredze adminēšanā, ja runājam tieši par BoxG Community. Pēdējā laikā arī esmu palicis aktīvāks, labi atpazīstu saucamos "čīterus" un savējie zina, ka liekus sūdus nevāru.
6.Cik bieži spēlē SA-MP. Sakarā ar to, ka esmu sācis spēlēt arī RolePlay serveros, brīvo laiku pie datora tā tik vien pavadu, kā sēžot Sa-Mp.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. Precīzi 532 dienas, jeb 1 gads un 167 dienas. (Tas ir skatoties pēc reģistrēšanas datuma šajā forumā).
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. Tikai un vienīgi ervuha.
9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Nu, mani sauc par ervuhu, jeb īstajā vārdā Ervīns. Dzīvoju es Siguldā. Esmu aktīva dzīvesveida piekritējs, jo nodarbojos ar dažādiem sporta veidiem, kā florbols un motosports. Braukāju es pašlaik ar melnu Yamaha TDR125 un valkāju melni baltas "circas". Daudz laika pavadu pie datora, ari vasarā, bet tas nenozīmē, ka man ir tā saucamā atkarība, jo bieži vien patīk nodoties kādam sporta veidam, nereti ar draugiem paspēlējam florbolu vai futbolu, interesējos par mūziku, jaunumiem sportā un, protams, meitenēm. Patīk vienkārši labi atpūsties un izbaudīt vasaru. (sun)
▲▲▲
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: [AoD]ervuha

Post by V[Vendetta] »

Piedošanu, bet no manis anti, tikai viens iemesls kāpēc tā, pēdējā laikā ļoti reti esi (kopš atvērās rp serveris)
Image
Hades
Servera admins
Servera admins

Post by Hades »

Anti.. tieši tas , ko 04d teica. Pēdējā laikā tiešām neesi manīts.. it nemaz. ;]
Image
ervuha[BoxG]
AdminsMapers
AdminsMapers

Post by ervuha[BoxG] »

Hades[ADT] wrote:Anti.. tieši tas , ko 04d teica. Pēdējā laikā tiešām neesi manīts.. it nemaz. ;]
Cenšos cik varu, mājās sakarā ar būvdarbiem dažādi darbi jādara, pārsvarā, cik rp off, tik arī cenšos ik pa laikam fr ieiet. Bet ja vienīgā problēma šeit ir neaktivitāte, kura patiesībā pamazām tikai samazinās, tad varbūt var tomēr mazliet pievērt acis? :/
▲▲▲
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by V[Vendetta] »

Kāda jēga no admina, ja esi neaktīvs? Un arī bieži esi on tad, kad citi admini ir on. Nez, es neredzu lielu jēgu, nav uz ko pievērt acis.
EDIT: Kad rp atdzīvosies, tad atkal FR vēl retāk parādīsies.
Image
ervuha[BoxG]
AdminsMapers
AdminsMapers

Post by ervuha[BoxG] »

Nu nezinu, vai ar vārdu "neaktīvs" varētu mani pašlaik noraksturot serverī, tomēr jau vairāk, kā nedēļu, gandrīz katru dienu vai vismaz vakaru esmu serverī.
Lai arī kā man to negribētos teikt, ir arī bijuši šajā laika posmā tādi brīži, ka nācās ziņot privāti kādam no AoD klana biedriem par spēlētājiem, ar neadekvātu uzvedību serverī, un, es nenoliegšu, ka tobrīd arī "kāds" admins afkoja.
bet nu labi, ko es te strīdēšos...
▲▲▲
[AoD]edzha
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]edzha »

došu rec, kautcik aktīvs esi palicis, tik tev jāmet malā RP, jo tu raksti pieteikumu uz FR.
Image
Stailers[BoxG]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Stailers[BoxG] »

Esmu PAR, tikai uzlabo savu aktivitāti...
Image
Hemis[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Hemis[ADT] »

04d wrote: EDIT: Kad rp atdzīvosies, tad atkal FR vēl retāk parādīsies.
Manas domas. Anti.
ervuha[BoxG]
AdminsMapers
AdminsMapers

Post by ervuha[BoxG] »

Hemis wrote:
04d wrote: EDIT: Kad rp atdzīvosies, tad atkal FR vēl retāk parādīsies.
Manas domas. Anti.
Nebūt ne, dažādība vienmēr ir vajadzīga. Ja esmu tagad atsācis spēlēt fr, un, ja atvērsies rp, varu pat garantēt, ka tas nekādi nesamazinās manu aktivitāti šeit.
▲▲▲
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by V[Vendetta] »

Pagaidām atteikts.
Image
Locked