Beztēma #5
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #5
Es jau nu točna nekur neiešu :>
- Stailers[BoxG]
- Nelabojams spameris
Šodien bij galīg laba diena.....un rīt būšot vel labāka 
Ko darīsiet? Nebrauksiet uz jūru?

Ko darīsiet? Nebrauksiet uz jūru?

Nu ja jūra atrastos tuvāk tad varbūt jā, bet es diemžēl dziivoju Daugavpils rajonā, kur liidz jūrai ir ļoti tālu.
Nu vasaras sākums bija tāds riebigs, lietains, bet tagad var sajust jau iisto saulaino vasariņu. 

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Šodien jau biju uz jūru, teiksim tā, daudz cilvēku, pamaz saules. Saule reāli tikai sāka spidēt pēcpusdienā, jo līdz ~13:00 arī bija tāds, nu nekāds tas laiks, saule aiz mākoņiem...
Rītā solot vēl karstāku un tad jau es labāk izvēlos aizbraukt uz vietējo ezeru, ne jūru, reāli, priekš kam sevi mocīt tajās smiltīs, ka tev tur sveši sīkie pilnu muti piešķiež ar smiltīm, vai kāds spēlējot volejbolu iebleiž pa galvu ar bumbu.
Rītā solot vēl karstāku un tad jau es labāk izvēlos aizbraukt uz vietējo ezeru, ne jūru, reāli, priekš kam sevi mocīt tajās smiltīs, ka tev tur sveši sīkie pilnu muti piešķiež ar smiltīm, vai kāds spēlējot volejbolu iebleiž pa galvu ar bumbu.
▲▲▲
Aizvakar ar savējiem arī bijām uz jūru Kalngalē netālu no Carnikavas novada ūdens dievīgs 

- Stailers[BoxG]
- Nelabojams spameris
Njaa...šitās dienas jau ir galīgi karsts, un laika ziņās sak, ka no pirmdienas būšot daudz karstāks 

Da volejbolu ir vērts uzspēlet, ja vēl laba kompānija. Nu nu lai man vasara būtu jautraka vajag kaut ko izdomā sen neesmu ar draugiem kaut ko sariikojusi, nu ir plāni par naksņošanu teltiis, bet nav jau tādas labas un piemerotas vietas. Nezinu ko vēl varētu izdomāt? Nu un ko jūs jau paspējat izdariit pa šo vienu vasaras mēnesi?
Ahh atpūta...atpūta... un velreiz atpūta 

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
He he.
Tie, kuri beidza devīto klasi, reāli, tikai ap 17. datumu bija brīvi un tas pirmais mēnesis arī paskrēja nemanot. Man vasara sākās tikai ar šo mēnesi, tātad, gandrīz velti izniekota 1/3 labākā gada laika.
Un jā, paspēju nolikt visus eksāmenus
Tie, kuri beidza devīto klasi, reāli, tikai ap 17. datumu bija brīvi un tas pirmais mēnesis arī paskrēja nemanot. Man vasara sākās tikai ar šo mēnesi, tātad, gandrīz velti izniekota 1/3 labākā gada laika.
Un jā, paspēju nolikt visus eksāmenus

▲▲▲
- Stailers[BoxG]
- Nelabojams spameris
Mēs ar klasi jau bijām uz jūru, tāpat pasauļoties, papeldēt....es, velviens un kādas 10 meitenes(kopā klasē ir kādas 22 meitenes, un 5 zēni).... Tagad bij doma braukt uz mērsragu un divām dienām, ar teltīm, bet neko nevar sarunāt
(42km turp, 42 km atpakaļ, kopā 84, un brauciens ar riteņiem)

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Es ar riteni esmu nobeidzies jau uz skolu aizbraucot, tā ir, ka vislaik sēž pie datora un ja pārvietojas, tad tikai motorizēti.
Btw, jums tad jau vēl labi, mana klase, kur kopumā ir labi, ja tikai 15 aktīvi cilvēki, nu tādi, kuri tiešām kko dara un ir gatavi kopā labi pavadīt laiku, nevar jau 3. nedēļu novienoties, kad tad īsti iesim visi uz rodeļiem.

Btw, jums tad jau vēl labi, mana klase, kur kopumā ir labi, ja tikai 15 aktīvi cilvēki, nu tādi, kuri tiešām kko dara un ir gatavi kopā labi pavadīt laiku, nevar jau 3. nedēļu novienoties, kad tad īsti iesim visi uz rodeļiem.

▲▲▲
Malacis, ka nokārtoji visus eksāmenus. Nu man jau arii bija eksāmeni, bet tikai ģimnāzijas sastādiitie, tipa sesijas. Vot tas ir stulbi ka ģimnāzijā no 10-12.kl jākārto sesijas. Nu jā bet pēc izlaiduma riktiigais tuss tak bija?
Man tikai 17. jūlijā izlaidums. 

Tu beidzi 12.kl cik noprotu. Kurp tālāk dosies studēt?
- Stailers[BoxG]
- Nelabojams spameris