Roboti? Nāā.. Paraksts veidojies (un avatars) no vienas datorspēles, nav nevainas, viena no labākajām ko esmu spēlējies. Un tur dažiem cilvēkiem ir tādas bruņas, un es domāju ka varētu diezgan normāli izskatīties parakstā (un avatarā)
Spēle - FallOut 3 , ākstoties ar to spēli uztaisīju video kura links ir manā parakstā.
edit: atkal beztēmu sadakterēju.
Last edited by SPOZHAIS!!![1337] on 05 Jul 2010, 13:45, edited 1 time in total.
Tas jau labi ka jums interesē meitenes, bet būtu diezgan stulbi ja ienāktu forumā un visiem parakstos tikai meičas. Liekat ko vien vēlaties, tā ir jūsu izvēle, ne manējā.
1. Zini, kas ir Pitch? Ar pitch palīdzību maina bpm, jeb dziesmas ātrumu, atrodas dekas labajā, apakšējā stūrī!
2. Zini, kas ir Jogs? Ar joga palīdzību piedzen dziesmas, ja ir nepieciešams, atrodas dekas vidū!
3. Zini, kas ir Semplošana? Semplošana ir vienas dziesmas sempla, iemešana otrā dziesmā, izmantojot crossfaderi vai up faderus!
4. Zini, kas ir Crossfader? Crossfaderis atrodas mikserpults vidū, parasti to izmanto pārejām!
5. Zini, kas ir Kvadrāts? Kvadrāts ir 16 beati, jeb 4 freimi!
Tev šis viss un vēl vairāk būtu jāzin, ja vēlies kļūt par DJ!
Šis bija zem tām atbildēt ar baltiem burtiņiem...
(Esmu vel iesācējs, un pagaidām vairāk darbojos uz FL Studio)
+ Man vel ir 2 gadi laika, lai to iemācītos
++ Pēc videnes iešu uz RI, kur to visu, un vairāk apgūšu.
paldies
ceru drīz dabūt aparatūru uz dažām dienām, tad jau vel kaut ko pamācīšos...
jo bez aparatūras ir tā diezgan štruntīgi, un uz Vitual DJ nav tas, kas uz īstas aparatūras...
hmm, 26 lapas pa 16h, izskatās, ja tas tā turpināsies, tad jūs būsiet spiesti pārvākties uz skype, jo tas ir par traku, forums nav jāizmanto kā čats.
Aizslēgšu un viss.