WTF_Disaster

Ja vēlies palīdzēt mums mūsu projektā ar administrēšanu serverī, ieskaties šeit.

Moderator: Moderatori

Locked
Disaster
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

WTF_Disaster

Post by Disaster »

1.Tavs īstais vārds. Mani sauc Ernests.
2.Tavs pašreizējais vecums. Esmu 14 gadus vecs.
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) Pieredze man nav diezko liela, esmu veidojis savus serverus, lai izklaidētos ar draugiem. Neesmu bijis admins serveros, kuri noturējušies ilgāk par pus gadu. Visi serveri, kuros esmu bijis admins, ir slēgti.[/i]
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu. Pēdējā laikā nav bijušas sūdzības forumā. Izmantoju /report. Gadījumā, ja serverī nav neviens admins, dodu ziņu skype.
5.Kāds mums būs labums no tevis? Aktivitāte ir manāmi uzlabojusies, nopietnāk attiecos pret spēli. Uzskatu, ka varēšu kontrolēt serveri, sodīt spēlētājus kuri neievēro noteikumus, protams palīdzēt servera jauniņajiem.
6.Cik bieži spēlē SA-MP. Diennaktī BoxG serverī pavadu vismaz 5 stundas, parasti rīta pusē un vakaros.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. Ar šo profilu kopš 2008. gada 15. septembra, ar nereģistrētu niku kopš 2008. gada augusta sākuma.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. Mans pirmais niks bija ernesto, otrs Hawkz un tagadējais ir Disaster.
9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Kā jau iepriekš minēju, mans vārds ir Ernests, esmu 14 gadus vecs zēns, kurš dzīvo Rēzeknē. Skolu pabeidzu ar labām sekmēm, nevienā priekšmetā gada vidējā atzīme nav sliktāka par 5. Nodarbojos ar sportu, apmeklēju telpu futbola treniņus. Brīvo laiku vasarā pavadu ar draugiem, vai arī sēžot pie PC. Serverī mani var sastapt gandrīz katru dienu, parasti online esmu līdz pusdienlaikam vai pēcpusdienā, nereti spēlēju pa naktīm, jo esmu iegājis ''vasaras režīmā''. Spēlēju dažādas datorspēles, visbiežāk tas ir PES 2010, SA:MP, NHL 2009, CS 1.6 vai Source. Klausos dažādus mūzikas stilus, vienīgais stils, kuri es klausos ļoti reti, ir metāls.
Image
:) Piedāvāju palīdzēt kādam serverim ar skriptošanu. :)
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: WTF_Disaster

Post by V[Vendetta] »

Anti. Vēl neesi ielīdis pietiekami dziļi. Pagātne ir graujoša, nedomāju, ka izmantotu acc labiem mērķiem, nav uzticība utt.
P.s. Negribas ar lai būtu tava neveiksme un BoxG aizslēgtos pēc pus gada. |:)
Image
Disaster
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Disaster »

Nav jau tā, ka serveri tika slēgti manis dēļ. Vienkārši serveros, kuros es biju admins, nebija nopietni administrātori.

Runājot par pagātni,vairs nelietoju p0k3 t00lz. Neuzvedos vairs arī bērnišķīgi. Neizaicinu citus uz liekiem strīdiem. :)
Image
:) Piedāvāju palīdzēt kādam serverim ar skriptošanu. :)
Hades
Servera admins
Servera admins

Post by Hades »

Ahahahah. [ sasmējos riktīg ]

Protams , ka anti.

Pagātne spīdoša + vēl tagad skatos neesi sevišķi mainījies , patīk arī lamāties.:)
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

No manis anti. Reporti ir saņemti. Šodien pat veseli 3 reporti no tevis bija un visi bezjēdzīgi. Vēl man nepatīk tava uzvedība gan serverī, gan forumā.
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Stailers[BoxG]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Stailers[BoxG] »

No manis liels ANTI.
Lamāšanās, bugošana, spēlētāju mānīšana...
Tagad vel līšana...(pats zini kur...)
Image
Stailers[BoxG]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Stailers[BoxG] »

Atteikts?
TC
Image
[NWA]Dumper
Bembists