Ja tu pārkāp noteikumus, proti, tēlo ahūno veci un dirs man virsū kaut gan neredzu, ka būtu kaut ko noziedzies, esmu tiesīgs tevi nobanot, lai nebūtu jābojā nervi ar tik pieaugušu cilvēku kā tu!
Haha, tā jau parasti - gan jau vēlāk izlasīšu, bet tad laiks aizskrien prom un nekas nav izdarīts. ;D Vai arī tad vajag iedalīt speciālu laiku, kad obligāti jālasa, piemēram, stunda dienā un viss, kaut vai baigi negribās.
Tak izlasi savus postus pirms spied pogu "Apstiprināt", lai pats arī apzinātos, ko esi uzrakstījis. Neliec man tērēt savu laiku un citēt visus tavus tekstus par kaut kādiem gaiļiem, brillēm un svaigo gaisu.
Vot ja tu man ar mietu stāvētu blakus to stundu kamēr es lasu tad jā. Pff sāku ienīst angļu val., bet padomā loģiski, tās taču ir brīvdienas, ir jāatpūšas nevis grāmatas jālasa.
Varbūt ķeries pie filmu skatīšanās labāk? Pats diezgan daudz no savām angļu valodas zināšanām esmu ieguvis no filmu skatīšanās. Plus pie reizes arī dzirdi izrunu, ieslēdzot subtitrus vari arī paralēli lasīt.
Bet var arī sarunāt par stāvēšanu blakus ar mietu.
Pirmais variants tomēr labāks, jo ja tu man blakus ar mietu stāvēsi es sākšu ar tevi pļāpāt.
Nu un kādu filmu tavuprāt būtu interesanti noskatīties?
Bobik, es no vardēm un krupjiem nebaidos, pat no sliekām nē.
Last edited by Kri on 15 Jul 2010, 03:00, edited 1 time in total.
Pa priekšu jāzin, kādam žanram labāk dod priekšroku. Bet priekš mācīšanās komēdijas laikam nebūtu īstās, ko skatīties, zinot kāda leksika reizēm mēdz tur parādīties. ;D
Tā gan, pašam acis taisās ciet. Āda tomēr arī lobās nost. Cerēju, ka viss būs labi, bet nē - no visas sejas lobās nost, piedevām vēl sestdien izlaidums.