Beztēma #5 , turpinājums.
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #5 , turpinājums.
Sorry, man aizliedza. 
-
heisyournewgod
- Nelabojams spameris

Kri kvouts:
dzīves realitāte, kā arī, tā ir tava izvēle, tu atbildi otram vai totāli noignorē
peace.
fix quote.
nekas personīgs, bet atkal, ko citi padomās... omg, tu neesi citi, tu esi tu, bet daudziem tas nedalec un viens kopē otru, tikai lai būtu "krutāks/krutāka"Jannka - nu tad jau labāk es atbildu šim cilvēkam, ka nekā nezinu, nevis maucu pa seju, citādi padomās, ka esmu vēl slima.
dzīves realitāte, kā arī, tā ir tava izvēle, tu atbildi otram vai totāli noignorē
peace.
fix quote.
Jannka - nu es tomēr labāk atbildēšu, nevis pagrieziišos un aiziešu. Nu, bet protams ir situācijas, kad labāk ir ignorēt.
Tu domā, ja es kāda maucot pa seju būšu krutāka, nē diemžēl man nepatiik tā riikoties, nu izņemot ja cilvēks reāli ir pelniijies, lai kāds viņam sadod.
Tu domā, ja es kāda maucot pa seju būšu krutāka, nē diemžēl man nepatiik tā riikoties, nu izņemot ja cilvēks reāli ir pelniijies, lai kāds viņam sadod.
Last edited by Kri on 16 Jul 2010, 01:20, edited 1 time in total.

- Briesmoniz[TITNS]
- Nelabojams spameris

Kri tu vispār serverī mēdz iejiet?
Nē, es pagaidām nespēlēju. Noteikti nākošais jāutājums būs ko es vispār daru te? Vnk. draugs pierunāja piereģistrēties, nu un tagad viņš cenšas pierunāt mani spēlēt.

- Briesmoniz[TITNS]
- Nelabojams spameris

Tavs draugs būtu..??
- bobiksv6k[1337]
- euro

Es domāju, ka Zocs, jo jūs no viena gala.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
-
heisyournewgod
- Nelabojams spameris

- [NWA]Dumper
- Bembists

Notiek kaut, kas jocīgs. Pirmo reizi vasaras laikā piecēlos 6:30 bez īpašas vajadzības.

Kad serverī būs jaunie LVL ?