Beztēma #5 , turpinājums.
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #5 , turpinājums.
Kas tur tik funny?
Normāls avatars.
Normāls avatars.
Vai kāds lūdzu, varētu man pa pm pateikt, kur saglabājas screen'i uz win7, ja nesaglbājassa-mp mapītē ?
- Anus[G_Unit1337L33t][T]
- Nelabojams spameris
Skrīni ar foto-aparātu saglabājas User files mapē @ documents
Skrīni ar F8 saglabajas SA mapē
Skrīni ar F8 saglabajas SA mapē
- Deliite[1337]
- euro
screeni ar fotoparatu - mmm 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Nelabojams spameris
Videospēlē ir FOTOAPARĀTS nemuldi.
- Deliite[1337]
- euro
nu nez vai tas ir screens kas taisits ar SA fotoaparatu 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Nelabojams spameris
Jebkurā gadijumā, tagad katra lieta, kas tiek darīta pāršas par saucamo "pikachu kautko", jo neko nedrīkst darīt, pirms tevi serverī nenodirš par "pikačū"
- [NWA]Dumper
- Bembists
Ja tev sa:mp ir atvērts vienkārši, tad screenus neatradīsi.[RAW]excelent wrote:Vai kāds lūdzu, varētu man pa pm pateikt, kur saglabājas screen'i uz win7, ja nesaglbājassa-mp mapītē ?
SA:MP jāatver caur Run As Administrator, tad tu screenus varēsi atrast SA mapītē.

- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
man saglabājas tā pat, tiem, kuriem nesaglabājas vajadzētu būt gta sa mapē, augšā tādai pogai ''compatibility files'', vismaz man tā vienai citai spēlei ir.
Ja nē, tad var arī pa Dumpera metodei, bet tad, lai nebūtu visu laiku jāspaida tas Run as admin, tad pie properties/compatibility var ielikt ķeksi pie Run as admin.
Ja nē, tad var arī pa Dumpera metodei, bet tad, lai nebūtu visu laiku jāspaida tas Run as admin, tad pie properties/compatibility var ielikt ķeksi pie Run as admin.

- Deliite[1337]
- euro
Jogurts: Jebkurā gadijumā, tagad katra lieta, kas tiek darīta pāršas par saucamo "pikachu kautko", jo neko nedrīkst darīt, pirms tevi serverī nenodirš par "pikačū"
nu doooo
man personigi vienalga ka es braukaju ar tanku un visus shauju nost ar rpg vai tanku... es daru ko es gribu,un esmu kads es gribu
tapec lai sauc ka grib 
nu doooo

Paldies Aleksi, pēc šīs metodes sanāca atrast screen'us[AoD]Aleksis wrote:man saglabājas tā pat, tiem, kuriem nesaglabājas vajadzētu būt gta sa mapē, augšā tādai pogai ''compatibility files'', vismaz man tā vienai citai spēlei ir.

Fak acis rauj kubā, grūti spiest uz burtiem, gulēt gribas, mazliet par karstu, Fāk! 

Me Gusta.
Man ar tas pats Zocs, mugura pielipusi pie krēsla
Šodiena vispār šausmīg karsts visā Latvijā, no? 

- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris