04d
Moderators: Moderatori, Servera administratori
04d
* Bilde vai video!
http://www.bildites.lv/images/qdaz5zau09mwepkb1558.bmp
* Neliels apraksts kas notika kur un kā. Braukaāu, skatos kāds laikam spawnkill .Aizbraucu lidz vietai skatos viss laik kill nu ko sāku šaut to kuršs šāva freefragu , kad šāvu netīšam vēl nošāvu freefragu tādeļ o4d ielika cietumā uz 6k sekundem
* Vai vēl kāds to redzēja? Nez paši visi sāva
* Vai agrāk biji manījis šim spēlētājam/adminam kaut ko līdzīgu. Jā
http://www.bildites.lv/images/qdaz5zau09mwepkb1558.bmp
* Neliels apraksts kas notika kur un kā. Braukaāu, skatos kāds laikam spawnkill .Aizbraucu lidz vietai skatos viss laik kill nu ko sāku šaut to kuršs šāva freefragu , kad šāvu netīšam vēl nošāvu freefragu tādeļ o4d ielika cietumā uz 6k sekundem
* Vai vēl kāds to redzēja? Nez paši visi sāva
* Vai agrāk biji manījis šim spēlētājam/adminam kaut ko līdzīgu. Jā
- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Re: 04d
Jūūū ritigi
es jau teicu visi viņu šāva gribēju aizsargāt, kad šāvu nost citu ,tad noteikti nošāvu ar freefrag
un tas jakas nebija spawnkill , kad vins piedzima viņu šāva ,to kurš šāva es skrēju viņju kill ,pagaja kādas 20 sec viņš aizskrēja atpakaļ pie freefraga un šāva vēl jo projām un kad savu viņu nošāvu vēl freefragu
Ieliec lūdzu video gribu redzēt vai tev kautkas ir
es jau teicu visi viņu šāva gribēju aizsargāt, kad šāvu nost citu ,tad noteikti nošāvu ar freefrag
un tas jakas nebija spawnkill , kad vins piedzima viņu šāva ,to kurš šāva es skrēju viņju kill ,pagaja kādas 20 sec viņš aizskrēja atpakaļ pie freefraga un šāva vēl jo projām un kad savu viņu nošāvu vēl freefragu
Ieliec lūdzu video gribu redzēt vai tev kautkas ir

- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Video neaugšuplādēšu tagad, bet še tev skrīns no vlc video. Piedošanu pa krāsām, ņemot snapshot ir tizlas krāsas

- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Tad jautājums tāds. Vai ieejot serverī tu man nesūtīji pm par spawnkill? Un vai tas cilvēks kuru nošāva, kill listē nebija tas, kurš tika šauts? Vai tad rakstot šo:
Tu pats neatzinies, ka viņu nošāvi?* Neliels apraksts kas notika kur un kā. Braukaāu, skatos kāds laikam spawnkill .Aizbraucu lidz vietai skatos viss laik kill nu ko sāku šaut to kuršs šāva freefragu , kad šāvu netīšam vēl nošāvu freefragu tādeļ o4d ielika cietumā uz 6k sekundem

- Chuby[777]
- Rakstnieks
- Briesmoniz[TITNS]
- Nelabojams spameris
Dzhoni, varbūt nevajg jau uzreiz tur pirkstiņus mest virsū utt, bet cik es zinu neviens administrātors, nekad nav licis bez iemesla sodu, itsevišķi 04d!! Gribu lūgt, lai neliek brīdinājumu.