Nozīmīgi Rauls Spawnkill.

Nosūdzi kādu spēlētāju vai administrātoru!

Moderators: Moderatori, Servera administratori

Post Reply
Elijah
Jauniņais
Jauniņais

Nozīmīgi Rauls Spawnkill.

Post by Elijah »

* Bilde vai video!
Viedo>>> https://www.youtube.com/watch?v=hZEF_nXk4rU
* Neliels apraksts kas notika kur un kā.
Es šaudijos ar Raulu, un gribējās parbaudīt vai viņš ir pietiekami gudrs, es ātri uzrakstīju /airport3 ieslēdzu fraps, sekoja spawnkills :) mans darbs bija izdevies godam.
* Vai vēl kāds to redzēja?
Domāju ka Skiman.
* Vai agrāk biji manījis šim spēlētājam/adminam kaut ko līdzīgu.
Tiešām nē bet ar pirmo reizi vajadzētu būt pietiekoši lai tas grautu viņa admina līmeni. :D)
Image
Image
eisY
Rakstnieks
Rakstnieks

Re: Nozīmīgi Rauls Spawnkill.

Post by eisY »

neēsmu nekāds aizstāvis, bet pateikšu kā bij, tu šaudijies ar viņu, tele uz /airport3 teleportā piedzimi uz mašīnas, mašīna sāka kustēties, un uzreiz, tu izkriti no spawn, takā, tas nebij spawnkill... admin plz newarno
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by V[Vendetta] »

Vai gadījumā pirms teleportēšanās nebija kārtējais lags serverim? Jo video sākumā nekas nekustas un neteleportējies uzreiz, bet pēc pāris sek. tikai.
Image
Rauls[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Rauls[ADT] »

Ahh... Es tev tulīt pateikšu kā bija, šaudijāmies, šaudijāmies un kārtējais tas īpāšumu lags... Visi skrien uz savu pusi utt. un kad visi bija dabūjuši savas naudiņas no īpašumiem, tad es tevi redzēju tur pa kreisi un nošāvu.
Es jau neatceros no galvas kur tas spawns bija, bet nu varu jau nosēdēt ja tas tevi padarīs laimīgu.
Image
Elijah
Jauniņais
Jauniņais

Post by Elijah »

Man vajag nevis tavu Jaila sedešanu bet tava mazā prata saprašanu kad japiedoma ko dari. :P Par šo ka atlidzibu gribu lai tu man nesieneis tik bie;zi klat un beidz ar mani karot PSC.
Image
Image
Post Reply