WhirlWinder[1337] wrote:Bet tas jau nekas ka puspasaule viņu ienīst nevarot nosaukt kaut vienu iemeslu kādēļ.
vienkārši lielākajai daļai skauž, ka tāds sīkais ir slavenāks, krutāks un citos veidos labāks par viņiem. un daudzi arī nevar nosaukt iemeslu, kāpēc ienīst, jo vienkārši seko grutajiem interneta grupējumiem, kuriem patīk citus aizskart/nodirst.
Daļēji taisnība Disasteram, bet nu, par to slavenāku etc nezinu...
Ja man nav iemesla kādu ienīst, tad es viņu neienīstu, un ja kāds ir kādā ziņā labāks, arī īpaši netraucē dzīvot.
Nepietiek gan.
Jauniņos neapdiršu, kādu vardu pasaku tad, kad uzbrūk ar p0k3 t00lz, melo vai arī paši uzprasās.
Rīkoju gan pasākumus, nedēļā vismaz vienu CBC uztaisu.
Un kāpēc netaisu oficiālos pasākumus? Nekad neviens administrātors negrib palīdzēt, tāpēc arī pasākumus izjauc pikačū.
Diemžēl tā lieta gan bija NG.... bik labāka, tur veidotos pasākumus tik bieži neizjauca, ja neskaita NG.... bēres kur iebraucot kapsētā un stāvot klusumā jau pok3s nāk šaut
te visi īīīd par to ps.boxg.lv.... bet vai ir jega vinam ja tur sedeja rockstars un visu laiku ar reminemu piedirsa forumu,nekada jega nebija,bija kadi 4 cilveki kas pa tiesam kaut ko darija... lielais admins musars ar aizlasijas jo vinsh tagad real life gangsta! un feisers un vel sazin kas... dzerstas un ir baigais nazis,visi tikai runat mak,bet palidzet un darit kad vajag tad ir 10 [viens pats i to nulle]
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
1. ps.boxg.lv ir nolikvidets....
2. jaizdoma kadu forumu mest virsu - phpbb2/3 vai IPB
3. lai ir kads gudraks par mani kas varetu to foruma uzturet kartiba lai nav gljuku,bugu u.c
4. vai atkal nebus tas forums prieksh 5 cilvekiem? pamacibas taisija,bet tikai sigiem... utt,
5. aktivitates nebus ;(
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Nu no manas puses tas bija debīls jautājums.
No mājaslapu veidošanas praktiski nejēdzu.
Bet popularitāti gan var dabūt, reklamējot mājaslapu , saucot cilvēkus, ko manuprāt iepriekš neviens nebija darījis. Un pašlaik skaidri zinu ka ir viens cilvēks neskaitot mani kas tur uzturēsies - winchesters.