Beztēma #5 , turpinājums.

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Locked
SPOZHAIS!!![1337]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Beztēma #5 , turpinājums.

Post by SPOZHAIS!!![1337] »

Kādēļ jautāt, ja ir jau uzrakstīts?

Tie "Radošie stūri" sūkā , vieta kur izplesties nekāda, un runājot par popularitāti, tur praktiski uzturēsies tikai no sa:mp foruma. Jo - pirmkārt jātrod pats boxg, tad jātiek sa:mp forumā, un tad jātrod viena no pāri 20 sadaļām, kuru sauc "Radošais stūris". Nekā jauna tur nebūs, pamācības nebūs, nekā tur nebūs.

Tomēr, manuprāt atsevišķai mājaslapai/forumam ir daudz vairāk plusi nekā atsevišķai sadaļai sa:mp forumā kur neviens to nemeklētu.
Image
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

ar forumu jau var izpalīdzēt gandrīz jebkurš, tikai domāju, ka foruma idejas autors bija par slinku, lai komūnai piesaistītu tautu, tā arī bija prob. :D
Image
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

garš posts, nelasiet, pievērsiet uzmanību tikai tekstam ar caps lock

//
uztaisīt basicly forumu ar anti spam bot, youtube tagiem un vēl kaut kādiem basic stuff ir viegli, tauta vienmēr ir problēma, lai uz kādu komūnu normāli novāktu tautu, vajag vismaz, kā minimums pusgadu un šo komūnu vajag aktīvi reklamēt, nebūs reklāmas, nebūs tautas, tie vecie krabji kas zinās par šo komūnu, saprotams, tur uzturēsies, bet tā kā piem. gfx.lv ir populārāks, to zinās drīzāk un man apnika rakstīt un vispār es novirzijos no tēmas, bet basicly, what i'm trying to say, is that, IT TAKES SOME FailinCKIN LONG TIME to get people, omg. yeh.
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

Jančuk, no sākuma bija vairāk cilvēku tajā ps.boxg.lv...
Reklāma.... Kur tu grasies to reklamēt?
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

alexi,ja jau tas tik viegli,tad uztaisi....
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

bobik, tur jau ir tā lieta, ka kamēr sākumā bija, kamēr (te nav domāts apvainojums vai kā savādāk, tāpēc tas neskaitās kā lamuvārds, jo kaka.. blah, sapratāt) kaka ir spīdīga, laistās un spīd, visi ar to spēlējas kā ar jauniegūtu mantiņu, līdzko tā tiek nobružāta to pamet un atceras tikai daži, kuri ar to turpina spēlēties, jo nav nekā cita, ko darīt, stabilu tautu dabūt ir viss grūtāk, paskaties kaut vai uz boxg, tauta kas te visu laiku ir, pārsvarā ir vecie krabji, jauniņie nāk un iet ātri, vecie, kuri bijuši gandrīz no sākuma +- palikuši, saprotams ka starplaikā paliek arī kāds jauniņais, bet nu, u get teh idea.
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

nu tas tas bija MusTarD'u..... :DD sakuma baigi palidzeja un tad aizmirsa!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

uztaisīt tādu webu, kāds bija ps.boxg reāli man aizņemtu vienu vakaru, bet ir jēga taisīt..? Es saprastu, ja idejas autors censtos piesaistīt tautu, nesaku, ka tu nemēģināji, jo pats redzēju, ka mēģināji piesaistīt citus ar sotw balvām, utml. Bet, pēc manām domām, pārāk ātri viss tika atstāts pašplūsmā. Tur bija tā vaina, ka viss pamira un tad aktīva vairs tiešām bija tikai beztēma.
Image
Zero[313]
Jauniņais
Jauniņais

Post by Zero[313] »

Aleksi, pa cik tu uztaisītu tādu webu, kā ps.boxg.lv ? Varētu norēķināties spēles naudā?
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Spēles nauda man pavisam noteikti nav vajadzīga, bet pa pm par citiem variantiem, iespējams, kko sarunātu.
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Nosaukums runā par dziesmu. Tīk forši to dzirdēt džeza versijā. :)
Image
Image Image Image
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
SPOZHAIS!!![1337]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by SPOZHAIS!!![1337] »

Var jau kautvai ar pašām vienkāršakajām reklāmām mēģināt dabūt cilvēkus, @ dr.lv , skype domu balonā(vai kas tas ir), un caur paziņām'n'shit.
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Skriet pa pilsētu kā psihopātam un izlīmēt plakātus. Visefektīvākais variants. Hmm.. varētu arī ielikt avīzē, lai vecie krabji sāk fotošopēt. :D
Image
Image Image Image
/b/oxG
Stailers[BoxG]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Stailers[BoxG] »

Nu tad činījat augšā savu mājaslapu un darat, nevis runājat...
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Man jau to forumu nevajag. Es vispār tur aktīvs nebiju. Domāju, ka arī pārējiem nevajag. :) Ja jau ir gfx, tad ejiet tur un priecājieties.
Image
Image Image Image
/b/oxG
Locked