[M3]VodKeR

Ja vēlies palīdzēt mums mūsu projektā ar administrēšanu serverī, ieskaties šeit.

Moderator: Moderatori

Quattro2.2[777]
Jauniņais
Jauniņais

Re: [M3]VodKeR

Post by Quattro2.2[777] »

[AoD]battery wrote:Anti, neuzticos.
Nez kā tu varētu uzticēties, ja praktiski nespēlē?

Dumper, un no tevis jēga ir?
[AoD]enternal
Censoņa
Censoņa

Post by [AoD]enternal »

Vodker! Sorrī, nesaprotu, ko tu aiz katra , negatīva posta, vari cepties, un mēģini atrast, risinājumu, iedotajam ANTI. Tikpat labi par to pašu battery, labi viņš nespēlē, bet toties varbūt zin kāds tu esi, jo par tevi ir runāts, un daudzi zin kas tu esi, un galvenais kāds esi. Nesaku jau ka tu esi slikts. Labi anyway, lai neiet offtopic's - Kā jau edža teica, ieraudzīju ka tu vēlies acc, biju gatavs dot REC'u, bišk palasījos, pārdomāju, tu nemāki uzņemt kritiku, es būtu tavā vietā klusējis un meiģinājis vēlreiz. Esi jauks puis. :)
Image
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Post by Kichyss »

SinnerDKL[TITNS] wrote:REC.

Un tas par konfliktiem. Jūs jau piemēram paši arī uzsākat konfliktus, takā nebraucat citiem virsū - SEC, jannka

SEC - man tāda sajūta, ka arī tava loma serverī ir krišana uz nerviem.
Nu ja gribi , lai speciāli tev ieriebju, tad apskati šo un tad apskati savu postu:
viewtopic.php?t=1570
Man arī patīk tavs pamatojums REC'am, tukšums, tieši manās domās, tukšums jēgai dot acc.
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

piedod, anti.
Jau pieteikuma topikā paspēji aizskart dažus spēlētājus. Tā vietā, lai atbildētu uz katru anti, vajadzēja vienkārši gaidīt, nevis ierakstīt kādu atcērtošu postu. ;/
Image
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

Faust wrote:Lielākā daļa ir atdevuši savas balsis, tad te arī apkopojums.

1. [AoD]Aleksis - 8 balsis
2. [NWA]Dumper - 5 balsis
3. [ODC]jannka - 4 balsis
4. Smart[O] - 2balsis
5. Dambo[O], [AoD]battery, RxTs[O] - 1 balss

Pārējie palika bešā. Shame on you.

Pēc rezultātiem varam secināt, ka labākais šī servera admins 4lvl grupā ir [AoD]Aleksis. Novēlu turpināt veikt savus pienākumus tikpat labi un ar tikpat lielu atdevi arī turpmāk. Turies.
Nu ja no manis nebūtu jēgas, tad es nebūtu otrajā vietā. (tas ir tikai kā piemērs)
Image
---

Post by --- »

Grūti spriest, pa cik tu esi šķietami racionāli domājošs, bet tomēr Anti, jo agrāk jau sakašķējies ar spēlētājiem (it īpaši adminiem)(pietam pats to esmu redzējis), un cik redzu joprojām to dari, tā vietā lai uzklausītu viņu viedokļus un tolerētu viņu domas. Diez vai kādam ir velme saskarties ar tik agresīvu spēlētāju, it īpaši ar admina tiesībām (ja nu vienīgi šis "kāds" nemēģina sazin kur līst).
Quattro2.2[777]
Jauniņais
Jauniņais

Post by Quattro2.2[777] »

Patīk tas fakts, kad vainīgs, vienmēr būšu es un kad daudzus visu strīdus esat paši sākuši, to jau neredzat, bet nu jā, ja esi admins, vari daudz ko uzreiz atļauties :)

Image
Amish
Servera admins
Servera admins

Post by Amish »

[NWA]SEC wrote:
SinnerDKL[TITNS] wrote:REC.

Un tas par konfliktiem. Jūs jau piemēram paši arī uzsākat konfliktus, takā nebraucat citiem virsū - SEC, jannka

SEC - man tāda sajūta, ka arī tava loma serverī ir krišana uz nerviem.
Nu ja gribi , lai speciāli tev ieriebju, tad apskati šo un tad apskati savu postu:
viewtopic.php?t=1570
Man arī patīk tavs pamatojums REC'am, tukšums, tieši manās domās, tukšums jēgai dot acc.
Gribi pamatojumu? Labi. Lai tā būtu.
Vodkeram dodu rec, jo:
1) viņam ir iztēle lai izdomātu kaut ko, kas padara spēles gaitu interesantāku.
2) viņš nenodirš katru jauniņo, kas nezinādams kaut ko paprasa, bet izpalīdz ( atšķirībā no tevis, SEC )
3) Viņš bieži ir on-line
4) Viņš nepārkāpj servera noteikumus.
5) Viņš spēlē pietiekami ilgi un ir iepazinis daudzus spēlētājus, zin ko no tiem sagaidīt.

Pietiks pamatojuma ??

Un, jā. SEC, es saprotu, ka tavā galvā valda tukšums.
Image
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by V[Vendetta] »

1 par, 10 anti, kopā sanāk atteikts Image
Image
Locked