Nez kā tu varētu uzticēties, ja praktiski nespēlē?[AoD]battery wrote:Anti, neuzticos.
Dumper, un no tevis jēga ir?
Moderator: Moderatori
Nez kā tu varētu uzticēties, ja praktiski nespēlē?[AoD]battery wrote:Anti, neuzticos.
Nu ja gribi , lai speciāli tev ieriebju, tad apskati šo un tad apskati savu postu:SinnerDKL[TITNS] wrote:REC.
Un tas par konfliktiem. Jūs jau piemēram paši arī uzsākat konfliktus, takā nebraucat citiem virsū - SEC, jannka
SEC - man tāda sajūta, ka arī tava loma serverī ir krišana uz nerviem.
Nu ja no manis nebūtu jēgas, tad es nebūtu otrajā vietā. (tas ir tikai kā piemērs)Faust wrote:Lielākā daļa ir atdevuši savas balsis, tad te arī apkopojums.
1. [AoD]Aleksis - 8 balsis
2. [NWA]Dumper - 5 balsis
3. [ODC]jannka - 4 balsis
4. Smart[O] - 2balsis
5. Dambo[O], [AoD]battery, RxTs[O] - 1 balss
Pārējie palika bešā. Shame on you.
Pēc rezultātiem varam secināt, ka labākais šī servera admins 4lvl grupā ir [AoD]Aleksis. Novēlu turpināt veikt savus pienākumus tikpat labi un ar tikpat lielu atdevi arī turpmāk. Turies.
Gribi pamatojumu? Labi. Lai tā būtu.[NWA]SEC wrote:Nu ja gribi , lai speciāli tev ieriebju, tad apskati šo un tad apskati savu postu:SinnerDKL[TITNS] wrote:REC.
Un tas par konfliktiem. Jūs jau piemēram paši arī uzsākat konfliktus, takā nebraucat citiem virsū - SEC, jannka
SEC - man tāda sajūta, ka arī tava loma serverī ir krišana uz nerviem.
viewtopic.php?t=1570
Man arī patīk tavs pamatojums REC'am, tukšums, tieši manās domās, tukšums jēgai dot acc.