[M3]VodKeR
Moderator: Moderatori
-
- Jauniņais
[M3]VodKeR
1.Tavs īstais vārds : Rihards.
2.Tavs pašreizējais vecums : 17.
3.Tava pieredze "adminēšanā" : Esmu bijis LW serverī adminstrators, bet par cik nebiju aktīvs, noņēma, bet JOKER's Training serverī esmu 3lvl Moderators.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
viewtopic.php?t=5217
viewtopic.php?t=5187
viewtopic.php?t=5011
viewtopic.php?t=4995
5.Kāds mums būs labums no tevis?
Esmu aktīvs spēlētājs, ļoti vēlos ieviest serverī kārtību, jo īpaši savos pasākumos, tādēļ vēlētos tikai 2lvl adminu.
6.Cik bieži spēlē SA-MP. Katru dienu 3-4h. +/-
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. 4.mēnesis.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. Šajā serverī tikai VodKeR.
9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Eju 11.klasē, Rīgas Imantas vidusskolā, Dievinu sportot, atpūsties, esmu par veselīgu dzīves veidu, ļoti reti lietoju alkaholu, pārsvarā tikai uz kāda jubileju vai svētkiem, gaidus savus 18 un Tiesības.
**Ja nav grūti, uzrakstiet kapēc Anti.**
Cerams kad ir arī tādi kuriem ir savs mugurkauls, nevis kuri skatās ko kāds no "skarbo" adminu klubiņa ir pateicis.
2.Tavs pašreizējais vecums : 17.
3.Tava pieredze "adminēšanā" : Esmu bijis LW serverī adminstrators, bet par cik nebiju aktīvs, noņēma, bet JOKER's Training serverī esmu 3lvl Moderators.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
viewtopic.php?t=5217
viewtopic.php?t=5187
viewtopic.php?t=5011
viewtopic.php?t=4995
5.Kāds mums būs labums no tevis?
Esmu aktīvs spēlētājs, ļoti vēlos ieviest serverī kārtību, jo īpaši savos pasākumos, tādēļ vēlētos tikai 2lvl adminu.
6.Cik bieži spēlē SA-MP. Katru dienu 3-4h. +/-
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. 4.mēnesis.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. Šajā serverī tikai VodKeR.
9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Eju 11.klasē, Rīgas Imantas vidusskolā, Dievinu sportot, atpūsties, esmu par veselīgu dzīves veidu, ļoti reti lietoju alkaholu, pārsvarā tikai uz kāda jubileju vai svētkiem, gaidus savus 18 un Tiesības.
**Ja nav grūti, uzrakstiet kapēc Anti.**
Cerams kad ir arī tādi kuriem ir savs mugurkauls, nevis kuri skatās ko kāds no "skarbo" adminu klubiņa ir pateicis.
Last edited by Quattro2.2[777] on 13 Jan 2010, 22:48, edited 1 time in total.
-
- Jauniņais
Re: [M3]VodKeR
Turpini tēlot to kas neesi, un viss būs labi.[NWA]SEC wrote:Aizmirsi sūdzību par manīm.
Anti , pirmais skats daudz arī izteica, čalis, kas vienkārši nāk krist uz nerviem un maisīties, lai kkāds haoss būtu. Un velarvien neuzticos.

+ saprotu kad tev besī kad neesi spējīgs mani atšaut, un saprotu kad tev tas grauž ļoti, jo tak esi ŠŪTINGA KINGS.
Last edited by Quattro2.2[777] on 13 Jan 2010, 22:49, edited 1 time in total.
- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Anti. Ar visu tavu pagātni, neliekas, ka varētu pildīt pienākumus pietiekami labi un sakarīgi.
EDIT: Pasākumos nevarēsi ievērst kārtību, ja nebūs viņi oficiāli.
EDIT nr.2. nav rakstīts, ka CBC notiks 13 janvārī pulksten 22:00, tāpēc ar nevarēja neko darīt.
EDIT: Pasākumos nevarēsi ievērst kārtību, ja nebūs viņi oficiāli.
EDIT nr.2. nav rakstīts, ka CBC notiks 13 janvārī pulksten 22:00, tāpēc ar nevarēja neko darīt.
Last edited by V[Vendetta] on 13 Jan 2010, 22:43, edited 1 time in total.

-
- Jauniņais
Un tu vari? CBC laikā šodien to vien varēji darīt kā stāvēt un "urbināt degunu".o4d[ADT] wrote:Anti. Ar visu tavu pagātni, neliekas, ka varētu pildīt pienākumus pietiekami labi un sakarīgi.
Un aizej, VĒLREIZ pārlasi visu kas rakstīts pie CBC

Noteikumi attiecas un jāievēro tad kad to rīko Oficiāls vadītājs kas pārzin noteikumus un cilvēkus kuri ir lieguma sarakstā.
Atkal viss atkārtosies pēc iepriekšēja pieteikuma? Skan ka tāpat nobeigsies, te iet runa par tevi, nevis mums.[M3]VodKeR wrote:Turpini tēlot to kas neesi, un viss būs labi.[NWA]SEC wrote:Aizmirsi sūdzību par manīm.
Anti , pirmais skats daudz arī izteica, čalis, kas vienkārši nāk krist uz nerviem un maisīties, lai kkāds haoss būtu. Un velarvien neuzticos.
+ saprotu kad tev besī kad neesi spējīgs mani atšaut, un saprotu kad tev tas grauž ļoti, jo tak esi ŠŪTINGA KINGS.
Negribu nekādas atbildes uz šo, bet FTW šūtinga kings x'D , sen pieriebies sa-mp, dēļ "izcilās" jaunās versijas... Un sen jau pāriets uz MTA
-
- Jauniņais
Bet ja tu nespēlē SA-MP, un neko nezini par mani? Tu balsties tagad uz vienu faktu, kad visu serveri sākumā esmu nobesījis ar to kad šauju labāk par viņiem, saprotu kad ir skaudība, bet nu ko lai saku, ienāc kādreiz paspēlē, netēlo skarbo un bargo, un tad arī būs savādāk.[NWA]SEC wrote:Atkal viss atkārtosies pēc iepriekšēja pieteikuma? Skan ka tāpat nobeigsies, te iet runa par tevi, nevis mums.[M3]VodKeR wrote:Turpini tēlot to kas neesi, un viss būs labi.[NWA]SEC wrote:Aizmirsi sūdzību par manīm.
Negribu nekādas atbildes uz šo, bet FTW šūtinga kings x'D , sen pieriebies sa-mp, dēļ "izcilās" jaunās versijas... Un sen jau pāriets uz MTA
DUMB? /BY SEC/ Negrasos te kkādu sarunu veidot.
- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
Tu jau tagad uzsāc konfliktu, nebūtu tu visiem kritis uz nerviem domāju, ka rec dotu, bet es saku ANTI

-
- Nelabojams spameris
tu sēdēji viņam blakām, ka zini ko viņs darija?[M3]VodKeR wrote: Un tu vari? CBC laikā šodien to vien varēji darīt kā stāvēt un "urbināt degunu".

anti, tava attieksme pwnz, oi, "my foot in your ass, will make your times ruff"

izredzes tev tikt pie acc ir tad, ja tev ir labas attiecības ar spēlētājiem, adminiem(smagi šaubos vai tev tādas ir

edit:
aizmirsu pierakstīt, ka man atbildēt vari necensties, iegriežos te tik bieži, ka tavs pieteikums jau būs aizslēgts
REC.
Un tas par konfliktiem. Jūs jau piemēram paši arī uzsākat konfliktus, takā nebraucat citiem virsū - SEC, jannka
SEC - man tāda sajūta, ka arī tava loma serverī ir krišana uz nerviem.
Un tas par konfliktiem. Jūs jau piemēram paši arī uzsākat konfliktus, takā nebraucat citiem virsū - SEC, jannka
SEC - man tāda sajūta, ka arī tava loma serverī ir krišana uz nerviem.

- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Piedošanu, ka to rakstu, bet nevarēju nenoturēties.[M3]VodKeR wrote:Un tu vari? CBC laikā šodien to vien varēji darīt kā stāvēt un "urbināt degunu".o4d[ADT] wrote:Anti. Ar visu tavu pagātni, neliekas, ka varētu pildīt pienākumus pietiekami labi un sakarīgi.
Un aizej, VĒLREIZ pārlasi visu kas rakstīts pie CBC
Noteikumi attiecas un jāievēro tad kad to rīko Oficiāls vadītājs kas pārzin noteikumus un cilvēkus kuri ir lieguma sarakstā.
Ja nezini, paklusē labāk, nav tā, ka var darīt visu, kas ienāk prātā. Ja dabūsi adminu un jailosi par neoficiāliem pasākumiem, tad tā būs noteikumu pārkāpšana. Saruna ar Giboxu (citēju ar atļauju)
[2009.12.29. 13:46:42] Gibox says: ja tur nekas nav teikts par precīziem datumiem, laikam var traucēt

-
- Jauniņais
Un tu es dzirdu no zilā. + Esi klanā kura biedriem patīk tēlot sievietesHades[ADT] wrote:Pagātne tev vienkārši spīdoša.. gandrīz tāda pati kā attieksme.
Anti.

Janka, redzēt varēju, jo pats rīkoju pasākumu, un kad sākās haoss, viņš NEHUJA nedarīja. Un netēlo no sevis kaut kādu izsitēju, jo tava tālāk par mājas slieksni netiek. Un tu pēc pieredzes runā par to līšanu ja? Malacis puis.
Edzha, kas ir tie Visi, Sec, Janka un o4d?
- [AoD]Kaspars
- Nelabojams spameris
Anti, neuzticos.
- [NWA]Dumper
- Bembists