Beztēma #7

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Amish
Servera admins
Servera admins

Re: Beztēma #7

Post by Amish »

Tagad čīkstat par stingrākiem noteikumiem, kad biju uzliecis noteikumu, ka Beztēma nav čattopiks, tiks vārnoti visi, kas raksta hohmu utt. mani te heiteru bars heitoja līdz ārprātam, visi čīkstēja kā mazi zīdaiņi n shit. Paši nezinat, ko gribat.
Image
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

Shift wrote:tagad šitas ir kkāds latvian gay community ?
problem?
Amish[TITNS] wrote:Tagad čīkstat par stingrākiem noteikumiem, kad biju uzliecis noteikumu, ka Beztēma nav čattopiks, tiks vārnoti visi, kas raksta hohmu utt. mani te heiteru bars heitoja līdz ārprātam, visi čīkstēja kā mazi zīdaiņi n shit. Paši nezinat, ko gribat.
par to chatu tas bija drusku nepareizi uzrakstits - izdomats,jo vajadzeja precizet kados gadijumos ir javarno un kados ne!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
LVcraft
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by LVcraft »

wrongwaylv[1337] wrote:trollin. un par mani aizmirsa. ;[ kāds aizmirsa man uzlikt "Foruma Gejs" ;[ mdfcka. (trolly)

Man ir viens jautājums, kāpec tad tu neatstaji to pirmo vardu, jeb ''Trollin'' bet pagarinaji tekstu pēc brīža?
žēl gan,ka es nenoskrinoju, ka tev tur tikai 1. vards! (cool)
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

apsveicu,tu neesi vienigais kas to redzeja!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

Post by Hustler_Believs »

es nevaru iebraukt, vai moderatori speej stradat ka roboti peec noteikta, ritma un nespej pasi izdomat kad ir/nav chats, tads kopejs noteikums ir stulbs, n tas ir jaskatas pec konkretas situacijas kad warn'ot / nervarn'ot.. ;) Ieteiktu moderatoriem pasiem, sakt domat nevis vadities pec kautkada viena reglamenta... Protams kopejs apkopojums ar noteikumiem ir vajadzigs - tachu vadities, tikai pec ta ir totals stulbums.. ;)
Image
GET REKT
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

noteikumi ir tikai vadlinija kuros jaieskatas ja pats nevar izlemt galejo lemumu!
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

tiesi, to es centos pateikt!
Image
GET REKT
Maize[1337]
Mana-mana
Mana-mana

Post by Maize[1337] »

Tak ko jūs te ņematies, runājat ar giboxu, ka gribiet mainīt te to un to, un ka vienīgā iespēja ir jūs ieliekot par foruma moderātoru.

I see no problem here.
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

no thank's bro... Sitos penterus man tiktiesam nevajag, tu ari to izbaudiji so zini par ko es runaaju...
Image
GET REKT
Maize[1337]
Mana-mana
Mana-mana

Post by Maize[1337] »

Hustler_Believable wrote:no thank's bro... Sitos penterus man tiktiesam nevajag, tu ari to izbaudiji so zini par ko es runaaju...
Protams bauda bez robežām, reāli, kuram tad te gribās kautko mainīt?

te viss ir diezgan nolaists, taspats giboxs, viņam tak ir iespēja sen dizainu nomainīt, bet negribās jau neko darīt.
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Post by Kichyss »

Un ar šādu attieksmi nekas nemainīsies uz labo pusi, tikai grims vel dziļāk mēslu bedrē. Tik pat labi var tagad klapēt ciet.
Protams, visi mēsli sākas ar pašas sabiedrības attieksmi.
Last edited by Kichyss on 15 Oct 2011, 18:34, edited 1 time in total.
Gibox
Servera Foruma admin
Servera Foruma admin

Post by Gibox »

te viss ir diezgan nolaists, taspats giboxs, viņam tak ir iespēja sen dizainu nomainīt, bet negribās jau neko darīt.
ko nezini - to nerunā
Mans skype niks ir gibox_gibox . Uz "Tu Te?", "Gibox ?", "Sveiks" u.c. neatbildu. Atbildu tikai uz konkrētiem jautājumiem.
Maize[1337]
Mana-mana
Mana-mana

Post by Maize[1337] »

Gibox[BoxG] wrote:
ko nezini - to nerunā
Piedodiet augstība, sapisos meistarībā- webu ziņā esmu mirstīgais.
Šoreiz nevainojiet giboxu, bet mani, es jau ar viņu ar šo un to apstādinu :/
Shift
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Shift »

Deliite[1337] wrote:
Shift wrote:tagad šitas ir kkāds latvian gay community ?
problem?
ja ,man problem,dzeshat manu acc ,jo neesmu gay
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

zhel ka tev sudigi ar humora izjutu! ;/
Locked