Meli, tu esi kiborgs ar vienu kaju un sarkanam acimMaizeV6K wrote:Admini arī ir cilvēki, cilvēkiem arī apnīk.Hustler_Lyricist wrote:Ouch, nav mazliet skarbi priekš admina?
Beztēma #7
Moderator: Moderatori
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*

Re: Beztēma #7
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris

Nezinu, kas šī par diskrimināciju, bet man no malas izskatās, ka believable vairāk prasās uz banu nekā evol. Maize nekrietni rīkojas. 

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*

Bano mani, man tiktiesam ir vienalga.[AoD]Aleksis wrote:Nezinu, kas šī par diskrimināciju, bet man no malas izskatās, ka believable vairāk prasās uz banu nekā evol. Maize nekrietni rīkojas.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris

Nu protams, ja arī nobanošu, tevi atbanos, jo te tā čomu būšana ir baigi tālu aizgājusi un pārāk tiek pievērtas acis uz daudzko.
edit: saukšu tevi par believable, jo man vienalga kādos pagātnes nikos mani sauksi, man nav jāseko līdzi tavām iknedēļas nika maiņām.
edit: saukšu tevi par believable, jo man vienalga kādos pagātnes nikos mani sauksi, man nav jāseko līdzi tavām iknedēļas nika maiņām.
Last edited by [AoD]Aleksis on 13 Apr 2012, 21:41, edited 2 times in total.

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*

nevajag atbanot, mani ja godigi neviens nekad nav atbanojis, taksto tu galigi esi iebraucis auzas.
edit : nu tad tevi var uzskatit par tuksu vietu, ja nespej izsekot, tas ir tavas problemas, neuzrunasi pasreizeja nika, tavs teiktais nav nemamas vera.
edit : nu tad tevi var uzskatit par tuksu vietu, ja nespej izsekot, tas ir tavas problemas, neuzrunasi pasreizeja nika, tavs teiktais nav nemamas vera.
- Hemis[ADT]
- Nelabojams spameris

Believable, Evol, Smile. Ja šie tiktu izbanoti, forumā būtu kārtība, vismaz uz kādu laiku.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris

pff, man tak nerausta tavi ''itkā'' uzbraucieni, ņem vai neņem vērā, man taču vienalga. Ar to tu tikai parādi, ka esi iedomīgs, MEH21.

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*

es neviena vieta tev neuzbraucu, tikai noradu uz to ka tu neesi nemams vera, kamer vien spried par mani absoluti nepazistot, es jau desmito reizi saku, saskana ar foruma noteikumiem banojat, es nevienam neprasu ''aizmuguri''.[AoD]Aleksis wrote:pff, man tak nerausta tavi ''itkā'' uzbraucieni, ņem vai neņem vērā, man taču vienalga. Ar to tu tikai parādi, ka esi iedomīgs, MEH21.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris

nu, spriedīšu gan es par tevi pēc tavas foruma uzvedības, netaisos tevi iepazīt. Pietiekami esmu tavus tekstus lasījis, gan skype čatojis, lai man būtu radies priekšstats par tevi. To tu vari apstrīdēt kā gribi un pretī teikt vienalga ko, tev pietrūkst argumentu, lai ieskaidrotu man pretējo, kādēļ es nevarētu spriest par tevi no interneta.
Gribi teikt, ja es tevi izbanošu uz 60 dienām, tu neparādīsies šeit pēc 2 nedēļām (atbanots vai ar jaunu profilu)? Tu laikam joko... Bet nu, netaisos izjaukt šī foruma tā jau izjaukto kārtību un netaisos kādu bez īpaša iemesla izbanot, tikai tādēļ, ka man ir naids pret tevi, vismaz pagaidām ne.
Šodienai konflikta pietiks.
Gribi teikt, ja es tevi izbanošu uz 60 dienām, tu neparādīsies šeit pēc 2 nedēļām (atbanots vai ar jaunu profilu)? Tu laikam joko... Bet nu, netaisos izjaukt šī foruma tā jau izjaukto kārtību un netaisos kādu bez īpaša iemesla izbanot, tikai tādēļ, ka man ir naids pret tevi, vismaz pagaidām ne.

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*

Piedod chalit, bet man nekada konflikta nav, man nav vajadzibas taisit profilus, vai prasit unbanus kadam, es jau ta te ienaku uz 1 - 2h max, kautko ierakstu un viss, man sen vairs neinterese forums ka tads, tikai atseviski ta biedri. Man tev nekas nav jaieskaidro, jo es pats tici man labak zinu par tevi kads cilveks esmu, paliksim pie ta , ka tu spried par mani balstoties uz saviem seklajiem noverojumiem, un pie ta ka man ir vienalga[AoD]Aleksis wrote:nu, spriedīšu gan es par tevi pēc tavas foruma uzvedības, netaisos tevi iepazīt. Pietiekami esmu tavus tekstus lasījis, gan skype čatojis, lai man būtu radies priekšstats par tevi. To tu vari apstrīdēt kā gribi un pretī teikt vienalga ko, tev pietrūkst argumentu, lai ieskaidrotu man pretējo, kādēļ es nevarētu spriest par tevi no interneta.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris

eh
Pirmkārt, kinda divdomīgi ka man tiek uzlikta vārna par lamuvārdu, kautgan admins izbano pamatojot iemeslu ar lamuvārdu. (Man ir dziļi pie vienas vietas par to manu vārnu, runāju par principu un noteikumiem)
Otrkārt, iedomība ir ierasta parādībā. Kāda velna pēc te jābrauc virsū Aleksim - nesaprotu.
Manuprāt, Aleksis ir daudz, daudz, daudz vairāk nekā tu šajā komūnā, tā kā kāda velna pēc tu te izrunājies par tukšām vietām?
Vēl fakts ka tu tajā 1-2 h savāri šeit daudz vairāk čerņas un nevajadzīgus dialogus nekā laba daļa komūnas to izdara divu dienu laikā.
Runājot par seklajiem novērojumiem - nākošreiz, kad skaipā dirsīsi virsū pie kādiem stereotipiem es piederu un mācīsi man dzīvot. Pēc tam nesūti īsziņas cenšoties novelt vainu uz mani.
Sasodītais Hipokrīts, pftu.
Otrkārt, iedomība ir ierasta parādībā. Kāda velna pēc te jābrauc virsū Aleksim - nesaprotu.
Manuprāt, Aleksis ir daudz, daudz, daudz vairāk nekā tu šajā komūnā, tā kā kāda velna pēc tu te izrunājies par tukšām vietām?
Vēl fakts ka tu tajā 1-2 h savāri šeit daudz vairāk čerņas un nevajadzīgus dialogus nekā laba daļa komūnas to izdara divu dienu laikā.
Runājot par seklajiem novērojumiem - nākošreiz, kad skaipā dirsīsi virsū pie kādiem stereotipiem es piederu un mācīsi man dzīvot. Pēc tam nesūti īsziņas cenšoties novelt vainu uz mani.
Sasodītais Hipokrīts, pftu.
-
Gredzens[777]
- Nelabojams spameris

Netīšām atradu
Dzīvojam tikai veinreiz, tpc izbaudi to ![/size][/color]
ok,ok.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
[17:30:30] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: zēle nav narkotika
[17:30:31] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ:
ok,ok.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
[17:30:30] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: zēle nav narkotika
[17:30:31] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ:
- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris

Raksti, man ļoti intresē.NS[1337] wrote:Es tev varētu privāti uzrakstīt savu dienas režīmu.Ja tevi kautkas neapmierina-nospied ''iziet'' pogu,izslēdz datoru(ja māki) un izej ārā no mājas.Tad varbūt sapratīsi,kas ir dzīve,kas ir gaiss un kas ir draugi.SmiLee wrote:Pastāsti, kāda tad ir tava ''dzīve''NS[1337] wrote:
A ko citu darīt,ja nav dzīves?
un kāds sakars ir šim?
huļi, tu domā, kad man nav draugi, gadījumā nejauc ar sevi?izej ārā no mājas.Tad varbūt sapratīsi,kas ir dzīve,kas ir gaiss un kas ir draugi.
Tak vārdos nevar apraskstīt cik tu esi debīls isāk sakot, ne pa tēmu brauc man augumā, tu visiem mužīgi stāsti, kad mums nav dzīves, bet nu nahuj, tev pašam viņas nav.
Man pat nav jādzird tavs režims, tas ir pašaprotams, Dators, samps, bmx, nu ''baigā'' tev dzīve. Ja tu man stāstīsi, ka tev ir meitene nu tad, zini es esmu melns ķīnietis. Nevienai meitenei nesavajadzēs, tādu pajobaku kā tu.
Ununuun, tagad tu uzrakstīsi postu, lai es eju un attīstos, dari to pats sīkais netīstītais, aprobežotais daunis.
jājā, man patīk strīdeties.
Nu bēdīga tā tauta, BĒ-DĪ-GA!
Visu laiku vienu un to pašu čerņu malt 5-10 lappušu garumā. Vairs nevar saprast vai to dara postu krāšanas pēc vai principa pēc.
Visu laiku vienu un to pašu čerņu malt 5-10 lappušu garumā. Vairs nevar saprast vai to dara postu krāšanas pēc vai principa pēc.