Es vainīgs ja? Es nēs neko nesāku un nebeidzu. Burners jav te kautko sāka pats organizēt.ZiiL wrote:Jēij-ja...
Visi organizātōri vnk aizgāja...
Noveļu visu vainu uz BlacHaze :]
Drift Event 06.06.09.
Moderator: Moderatori
Re: Drift Event 06.06.09.
BlacHaze wrote:Es vainīgs ja? Es nēs neko nesāku un nebeidzu. Burners jav te kautko sāka pats organizēt.ZiiL wrote:Jēij-ja...
Visi organizātōri vnk aizgāja...
Noveļu visu vainu uz BlacHaze :]
Nu pareizi kamēr citi būtu izčammājušies, būrner visu iesāka.
Me Gusta.
- bobiksv6k[1337]
- euro
tu jau pats teici, ka Burners un BlacHaze ir galvenie. Bet viņi vienkārši pazuda. Tad vēl Ar4iks arī bija kkāds tiesnesis . Tas arī kkur pazuda un viss. Events fail. Pats tiku līdz nākamajai kārtai, kad viss beidzās
. Speciāli šitam eventam gatavojos, bet pigu. Tagad kā Ritmani serverī redzēšu uzreiz /fucku 

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Hustler_Kuzis
- Rakstnieks
EPIC FAIL! Oranizātori, kā žurkas pameta grimstošu kuģi.
Last edited by Hustler_Kuzis on 06 Jun 2009, 19:47, edited 1 time in total.

Tagad tiešām nereālākā škrobe man. Bija tik labi izplānots pasākums, viss savās vietās. Speciāli no pasākuma atnācu lai nesanāk šitā, bet izrādās jau par vēlu.
Un es arī tiešām nedomāju ka BlacHaze ir vainīgs, viņš bija gatavs man atdot vadību bet tas ko mēs pa pm ar burneru runājām bija pavisam kas cits. Viss. Ideālais pasākums vējā
Un es arī tiešām nedomāju ka BlacHaze ir vainīgs, viņš bija gatavs man atdot vadību bet tas ko mēs pa pm ar burneru runājām bija pavisam kas cits. Viss. Ideālais pasākums vējā

ritmanis wrote:Tagad tiešām nereālākā škrobe man. Bija tik labi izplānots pasākums, viss savās vietās. Speciāli no pasākuma atnācu lai nesanāk šitā, bet izrādās jau par vēlu.
Tu neko nebiji izplānojis. Viss jau bija izgāzies vēl pirms sākuma.
Mani nepārtraukti vajā ģeniālas domas ? tikai es esmu izveicīgāks...
Muahahahahahhaahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahah.
Failozōrīgs pasākums.
Būtu labi,ja būtu kārtība,un vairāk adminu.
Nesaprotu kāpēc visi aiztinās?
Admini pameta to BlacHaze vai kā viņu,tāpēc čalim nekas neizdevās. Nevajag viņam uzbrukt arī!
Failozōrīgs pasākums.
Būtu labi,ja būtu kārtība,un vairāk adminu.
Nesaprotu kāpēc visi aiztinās?
Admini pameta to BlacHaze vai kā viņu,tāpēc čalim nekas neizdevās. Nevajag viņam uzbrukt arī!

- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris
Ritmani - ideālu pasākumu nav.
Last edited by [fate.lv]RXTS on 06 Jun 2009, 19:55, edited 1 time in total.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris

Jau pirms pasākuma Haz teica, ja burner 5 min laikā neieradīsies, tad visu sāksi, pagāja. Burner sadalija komandas, līdz 5. komandai visi nodriftoja, viss bija ok. Burneru izmeta par pingu, tad Haze sāka rakstīt ka burner par galveno atstājis, nepagāja ne minūte, kā bija jānostāda komandas (čatā redzams) ''noliktais galvenais'' pamet visu. Un nevajag noliegt, ka pirms pasākuma neteici ka tiki nolikts par galveno. Ja nemaldos, to redzēja visi, kas bija serverī 30 min pirms eventa.
Un labāk bezjēgā nestrīdēsimies, tāpat nekas no tā nemainīsies.

Es jau zinaju kad nekas nesanaks tapec pat negaju
Piedodiet par mikstinajumzimem
Piedodiet par mikstinajumzimem
Kad burneru izmeta dēļ pinga viņš man uzrakstija skype:
"ai, es tinos, vari tiesāt ja gribi"
Un viņš mani tagad atstāja savā organizētā eventa un ko es darītu ja es neko nesapratu ko viņš bija uzstādijis?
"ai, es tinos, vari tiesāt ja gribi"
Un viņš mani tagad atstāja savā organizētā eventa un ko es darītu ja es neko nesapratu ko viņš bija uzstādijis?
Viņš tikai pāros bija sadalījis..
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Ak Dievs, labi ka es nokavēju, nemaz i negribētu failot ar jums kas tur bij palikuši... 

▲▲▲