Drift Event 06.06.09.
Moderator: Moderatori
Drift Event 06.06.09.
1. BoxG Drift Event
2. Sākums 19:00, 06.06.09., jebšu šī sestdiena. Vieta (kārtots pēc secības) /drift3 (pirmais posms), /drift2 (otrais posms), /drift (pēdējāis posms, - Akina, tiem kas vēlēsies, ielikšu download linku.
3. Būtu vēlams uz eventu uzlikt drifta vietās kautkādu DJ pulti ar tumbām un ko tamlīdzīgu, tīri tā, lai interesantāk, bet nav arī obligāti. Kā arī noteikti jābūt adminam kas visu pieskata lai pikačū netraucē un nesāk šaudīties.
Tātad pasākuma gaita sekojoša - cilvēki, kas vēlas piedalīties piesakās šeit, forumā. No visiem mēs atlasīsim labākos 8 (ja tik daudz salasīsies). Pirmais posms norisināsies /drift3 trasē. Brauks katrā braucienā pa 2, katra brauciena uzvarētājs tiks uz pusfinālu. Pusfināls norisināsies /drift2 trasē, kur sacentīsies 4 pusfinālisti, atkal 2 katrā braucienā, un tā arī tiks atlasīti divi cilvēki finālam un /drift trasē tiks noskaidrots uzvarētājs. Pēctam sekos - akina drift hill, kur cilvēki varēs vienkārši brīvi padriftot un paārdīties.
Pasākumam atļautas 3 automašīnas - elegy, banshee un clover (var tikt mainīts). Vēlams būtu ka pirmā posma vietā (/drift3) admins saliek automašīnas, attiecīgi katram braucējam.
Lai viss noritētu godīgi, vajadzēs arī tiesnešus. Tepat forumā var pieteikties 3 tiesneši. Vēlams lai būtu neitrāli un tādi kas nebalsos par draugu/paziņu.
2. Sākums 19:00, 06.06.09., jebšu šī sestdiena. Vieta (kārtots pēc secības) /drift3 (pirmais posms), /drift2 (otrais posms), /drift (pēdējāis posms, - Akina, tiem kas vēlēsies, ielikšu download linku.
3. Būtu vēlams uz eventu uzlikt drifta vietās kautkādu DJ pulti ar tumbām un ko tamlīdzīgu, tīri tā, lai interesantāk, bet nav arī obligāti. Kā arī noteikti jābūt adminam kas visu pieskata lai pikačū netraucē un nesāk šaudīties.
Tātad pasākuma gaita sekojoša - cilvēki, kas vēlas piedalīties piesakās šeit, forumā. No visiem mēs atlasīsim labākos 8 (ja tik daudz salasīsies). Pirmais posms norisināsies /drift3 trasē. Brauks katrā braucienā pa 2, katra brauciena uzvarētājs tiks uz pusfinālu. Pusfināls norisināsies /drift2 trasē, kur sacentīsies 4 pusfinālisti, atkal 2 katrā braucienā, un tā arī tiks atlasīti divi cilvēki finālam un /drift trasē tiks noskaidrots uzvarētājs. Pēctam sekos - akina drift hill, kur cilvēki varēs vienkārši brīvi padriftot un paārdīties.
Pasākumam atļautas 3 automašīnas - elegy, banshee un clover (var tikt mainīts). Vēlams būtu ka pirmā posma vietā (/drift3) admins saliek automašīnas, attiecīgi katram braucējam.
Lai viss noritētu godīgi, vajadzēs arī tiesnešus. Tepat forumā var pieteikties 3 tiesneši. Vēlams lai būtu neitrāli un tādi kas nebalsos par draugu/paziņu.

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Re: Drift Event 06.06.09.
Sviests bet es centīšos tikt, a kā notiksies tā atlasīšana? Ja brauc 1 vs 1? Tad kurš pirmais lejā? Vai kā? Es kkā neiebraucu 
P.S Es piesakos, tikai man tgd vajag komandas biedru
EDIT: 1. Drift2 nemaz 2 blakām nevar izdriftēt, 2. Tad labāk drift3 jādriftē līdz dambim, jo lejā vēsā mierā var nolaist, bet līdz dabim un vēl paņemt visus sīkos līkumus nav viegli

EDIT: 1. Drift2 nemaz 2 blakām nevar izdriftēt, 2. Tad labāk drift3 jādriftē līdz dambim, jo lejā vēsā mierā var nolaist, bet līdz dabim un vēl paņemt visus sīkos līkumus nav viegli

Last edited by ervuha[BoxG] on 03 Jun 2009, 17:25, edited 1 time in total.
- Egotheist
- Nelabojams spameris
Nu es jau varetu pieteikties, bet 6dien 100% man bus pings ~300, tadel.....
Nu es varu but vismaz tiesnesis.
Pienemu ka atlasisana bus uz vizualo preteja gadijuma es darisu visu lai sis pasakums izgazas
Nu es varu but vismaz tiesnesis.
Pienemu ka atlasisana bus uz vizualo preteja gadijuma es darisu visu lai sis pasakums izgazas
Last edited by Egotheist on 03 Jun 2009, 17:17, edited 1 time in total.
Drifts nekad nenotiek uz ātrumu, tāpēc jau vajag tiesnešus, lai vērtē lenķi/trajektoriju utt.ervuha wrote:Sviests bet es centīšos tikt, a kā notiksies tā atlasīšana? Ja brauc 1 vs 1? Tad kurš pirmais lejā? Vai kā? Es kkā neiebraucu

- bobiksv6k[1337]
- euro
Piedalos. Man lūdzu elegy 

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Egotheist
- Nelabojams spameris
Ja pieteiksies kads sponsors ganjau bus....
Nemāku es vēl neko teikt. Jāskatās ko gibox teiks, bez viņa jau nevaram neko plānot.

-
- Rakstnieks
6, super :@ kad būšu lietuvā, nu tā jau būtu ja nebrauktu uz turieni 

-
- Nelabojams spameris
gribetu tikt, bet sestdien nekādi netieki, jo braucu uz rīgu.
Piedalos, taču clover vietā var piemēram euros. Tiesnešus labāk tu pats, ritmani izvēlies, un saliec tieši tos kas ar braucējiem kuri tieši tajā brīdī brauc kā neitrālos. Vai arī tu pats vari izsekot visam (labākais variants).

Nu es pats nedriftošu bet būs neliels priekšnesums
Ja nu nesanāks 3 tiesneši, pats iešu kā 3.

Ja nu nesanāks 3 tiesneši, pats iešu kā 3.

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Zinu tos vērtētājus, ienaidnieks aizies vērtēt ienaidnieku un beigās salikts 2/10..., domāju ka tiesnešus vajag tādus kuri nav viegli ieteikmējami, kā piem pats Gibox, SEC, RxTs, Jogruts un Burner...
Es obligāti piedalos ar cloveru! Un ja kas es varu būt sponsors ja runajam pa 5$
Un tajā pašā reizē mošh varētu uzfilmēt kādu īsfilmu par to pasākumu