MusicLife

Ja vēlies palīdzēt mums mūsu projektā ar administrēšanu serverī, ieskaties šeit.

Moderator: Moderatori

Locked
MusicLife
Rakstnieks
Rakstnieks

MusicLife

Post by MusicLife »

1.Tavs īstais vārds.
Vitālijs
2.Tavs pašreizējais vecums.
pašlaik esmu 13. gadus vecs.
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.)
Esmu adminējis, ja nemaldos divos sa:mp serevors vienā cs projektā gan forumā, gan serverī, esmu bijis divos forumos administradors(ja neskaita savējos) un ja nemaldos arī vienā foruma biju moderātors. Protams daļa no šiem minētajiem jau nepastāv.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
Pēdējā laikā neesmu aktīvs licējs sūdzības forumā, bet kādreiz to dariju pabieži. Ja ir slikums iet taisīt forumā sūdzību, tad vienkārši iemtu kādam adminam skrīnu parsvarā tas ir indigo, bet esmu metis vel ervuham un abrama.
1- viewtopic.php?t=10110
2- viewtopic.php?t=9880
3- viewtopic.php?t=9678
4- viewtopic.php?t=9255
5- viewtopic.php?t=9229
6- viewtopic.php?t=9130
7- viewtopic.php?t=8882
8- viewtopic.php?t=8828
5.Kāds mums būs labums no tevis?
Tāka man skola jau ir beigusies par mācībām vairs nav jalauž galva būšu palicis daudz aktīvāks nekā tagat esmu, pēdējā laikā redzu daudz parkāpēejus no rītiem kad tieši pārsvarā vel neviena admna nav sevrerī,ir kas floodo un lamājās, bet nevaru sodīt. palīdzēšu ar savu aktivitāti sodīt pārkāpējus un palīdzēt adminēšana.
6.Cik bieži spēlē SA-MP.
Serverī ieeju katru dienu, kā kuru dienu es tur pavadu ja ir labs karīgais tad mēdzu visu vakaru nospēlēt, bet ja nav tad apmērām 1-4h
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī.
Neskatotoies uz to, ka esmu pievienojies šogat esmu spēlējis aptuveni trīs mēnešus ar citu acc, bet tur pazuda nauda un atgriezos pie šī acc, jo nauda bija.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki.
Ir bijuši daudzi, bet aceros tos kuri man ir bijuši krietnu laiku vai arī vienkārši es tos acerējos. CrazyRobot,CrazyFrog,Nesquik,Celica.
9.Kā uzzināji par BoxG community?
Kā jau parasti rakņājos pa googli un atradu iekš game-monitor, un sāku spēlēt.
10.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu).
Kā jau aukstāk biju minējis mani sauc vitālijs man ir 13. gadu. Es mācos un dzīvoju sējas novadā. Esmu dzīves priecīgs cilvēks kuram patīk poto transports, pats tagat personigi ņemos ar žiguli, taisu lai vasarā var vālēt, vel ir bijis viens mocis, bet nokāvu motoru. Savos 13. gados esmu sakarīgs, bez bremzēm visu uztveru saprotoši un bez problēmām. Daži domā, ka cilvēks 13. gados vel ir kaut, kāds bēbīts vai vel kas cits, es tāds neesmu man tā škīet, jo skolā vienmēr klasē pieņemju lēmumus ko mums pašiem ir jaizdoma, kas, kut u.tt. Arī ja man pieņems es saprotu kas būs pa atbildību man.
Ko lai saka par hobijiem, laikam būs tas florbols, makšķerēšana un volejbols. Vel mācos nodarboties uz PS.
Tas tākā būtu viss īsumā par mani, itkā nekur daudz uzbāzīgs nebiju.
Maize[1337]
Mana-mana
Mana-mana

Re: MusicLife

Post by Maize[1337] »

Image
[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
Abrams[T]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by Abrams[T] »

Pa daudz tomēr tu pārkāp noteikumus, ar tām pašām krāsām, nezinu par flame. Un, tomēr adminam vajadzētu rakstīt skaidrā valodā. Pret a.k.a. anti.

EDIT. Ja paliks labāk.
Last edited by Abrams[T] on 31 May 2011, 16:37, edited 1 time in total.
MusicLife
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by MusicLife »

[NWA]Abrams wrote:Pa daudz tomēr tu pārkāp noteikumus, ar tām pašām krāsām, nezinu par flame, bet krāsas tu bieži izmanto. . Un, tomēr adminam vajadzētu rakstīt skaidrā valodā. Pret a.k.a. anti.
Vienu reizi tikai biju iztestejis. :. laikam busis sajaucis.
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

kaut kā galīgi nešķiet, ka ar tevi te kas būs.
nē.
Locked