GTA IV uz PC (ne)Būs!
Moderator: Moderatori
GTA IV uz PC (ne)Būs!
Rockstar - Rocksucks!
Kad Rockstar officiāli paziņoja ka GTA IV nebūs PC, Daudzi sāka ienīst Rockstar Games. Viņi parādīja savu sliktāko pusi,kad Rockstar Leeds paziņoja ka gatavo spēli priekš Nintendo DS saukta Grand Theft Auto: Chinatown Wars. Tās darbība notiks LibertijStijā,kā iepriekšējā GTA spēle (GTA IV priekš PS3 un Xbox 360)
Rockstar games tagad ir zaudējusi daudzus fanus! PC platforma tiek nopista un Nintendo ir uzvarējis!
Viens vārds - BĻE(!).
taču,man to neteikt.
Paviesojamies: http://www.rockstargames.com/chinatownwars/
KKas:Nezinīšiem - Rockstar/Rockstargames/Rockstar leeds ir komanda kas taisa visas GTA spēles.
(īsāk paskaidrošu,tā vietā lai GTA IV būtu uz PC,rockstar to portē uz nintendo DS)
Tā nu draugi,spēlējat uz Xbox360/PS3 savu GTA IV,vai pērkat nost tik dārgo Nintendo DS ar GTA:CH komplektā.
Kad Rockstar officiāli paziņoja ka GTA IV nebūs PC, Daudzi sāka ienīst Rockstar Games. Viņi parādīja savu sliktāko pusi,kad Rockstar Leeds paziņoja ka gatavo spēli priekš Nintendo DS saukta Grand Theft Auto: Chinatown Wars. Tās darbība notiks LibertijStijā,kā iepriekšējā GTA spēle (GTA IV priekš PS3 un Xbox 360)
Rockstar games tagad ir zaudējusi daudzus fanus! PC platforma tiek nopista un Nintendo ir uzvarējis!
Viens vārds - BĻE(!).
taču,man to neteikt.
Paviesojamies: http://www.rockstargames.com/chinatownwars/
KKas:Nezinīšiem - Rockstar/Rockstargames/Rockstar leeds ir komanda kas taisa visas GTA spēles.
(īsāk paskaidrošu,tā vietā lai GTA IV būtu uz PC,rockstar to portē uz nintendo DS)
Tā nu draugi,spēlējat uz Xbox360/PS3 savu GTA IV,vai pērkat nost tik dārgo Nintendo DS ar GTA:CH komplektā.
Last edited by Jogi on 16 Jul 2008, 15:10, edited 1 time in total.
-
- Jauniņais
Re: GTA IV uz PC (ne)Būs!

izlasi vēlreiz - nebūs.
būs IV turpinājums,taču laikam no augšas,
,un nevis uz PC bet Nintendo DS.
būs IV turpinājums,taču laikam no augšas,

- Anus[G_Unit1337L33t][T]
- Nelabojams spameris
psc vnk nav ko teikt........

-
- Jauniņais
nu tad jagaida ps3 emulators 

- Nelabojams spameris
OFFTOPIC:Gunchester lai spelētu Spēles uz emulātora vaig apm 2reiz jaudīgaku pc neka spele prasa 

-
- Jauniņais
NU TAD IR VAAKS! tad jasak krat nauda prieks ps3 un gta iv! un beidzat bojaat manus sapņus par gta 4 

Nau nekāds brīnums... Arī ea sports atsakās turpmāk spēles taisīt uz pc! Drīzumā vsp retā firma kko darīs uz pc, jo tie hakeri kas taisa crackus totāli tiem ražotājiem besī, līdzarto kāda jēga taisīt ja vnk nocrackos un izdalīs pa brīvu 

-
- Censoņa
nejau 2x jaudīgāku, bet 20 x jaudīgāku! ps2 ir 300mhz procis, ar manu 3ghz iet uz 2 fps gta vcsjogurts wrote:OFFTOPIC:Gunchester lai spelētu Spēles uz emulātora vaig apm 2reiz jaudīgaku pc neka spele prasa
-
- Nelabojams spameris
Piekāst GTA IV. Gaidam Saints Row 2 uz PC kas vnk nokonkurēs GTA IV.
tu esi vsp spēlējis pirmo SR?
man liekas ka pretīgākā spēle pasaulē,neskaitot MU un CS,kas jau vsp vienādas..
man liekas ka pretīgākā spēle pasaulē,neskaitot MU un CS,kas jau vsp vienādas..
- Nelabojams spameris
es esu spelējis man nereāli patīk 

- GOW_SalminS
- Jauniņais
- Reperis_dTb
- Censoņa
GTA IV Nebūs Uz PC dēļ GTA San Andres Hot Coffee . Hot Coffee Rockstar Games sagādāja milzīgas nepatikšanas. Tas tikai tāpēc,ka kāds perverss tipiņš uztaisīja šo modu.
lolCilveeks wrote:GTA IV Nebūs Uz PC dēļ GTA San Andres Hot Coffee . Hot Coffee Rockstar Games sagādāja milzīgas nepatikšanas. Tas tikai tāpēc,ka kāds perverss tipiņš uztaisīja šo modu.