Drifta video ______________
Moderator: Moderatori
- Briesmoniz[TITNS]
- Nelabojams spameris
Drifta video ______________
Re: Drifta video ______________
Ej takšs tu dīsīt. Jopt. Esi saskilojies + smuks mods.Šis video no taviem viss labākais, skatos ka ar nosiem iemācījeis, conggratz. 9/10

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
Nopērc mozgas , tur ir handlings nevis skills.Ej takšs tu dīsīt. Jopt. Esi saskilojies
vispār kopumā -1/10 - grafika totāls kubs , nafig jātaisa viģiki ja kompis ir akmens laikmeta , cmon tauta mūsdienās grib redzēt kaut ko kvalitatīvu nevis kvadrātainas riepas. Mūziku vispār laikam izvēlējies lai visiem tas video piebesītu pirmajās 10 sek. Krč sūds ne video , nopērc kompi un tad kaut ko filmē. Visi tavi video sūdi.
Mani "drifta" video izskatās labāk nekā tavi kaut vai tur nav skill , bet ir hd.
PEACE YO
-
- Nelabojams spameris
Handlings, mūzika, vietu izvēle = 3,84512/10
Nopietni runājot, tad es tev nemaz neiesaku sākt ar šitiem modiem driftot, jo nu tad tu pats varēsi atkal mocīties, lai ar stoku varētu paslīdēt.
Nopietni runājot, tad es tev nemaz neiesaku sākt ar šitiem modiem driftot, jo nu tad tu pats varēsi atkal mocīties, lai ar stoku varētu paslīdēt.

- makrilsv6k
- Rakstnieks
domas pateiktas augstaak, kaa arii negliits mods..Rauls[ADT] wrote:Handlings, mūzika, vietu izvēle = 3,84512/10

Domas pateiktas augstāk, ā man leikas ka nosa modam nav ne vainas.Rauls[ADT] wrote:Handlings, mūzika, vietu izvēle = 3,84512/10
-
- Nelabojams spameris
diezgan normāli. 6.7/10.
Bet tās tizlās zaļās tekstūras visu sačakarēja, pie ''Advenced'' Grafiku nomaini xxx X xxx X32, nevis xxx X xxx X16. uz 32 bitiem uzliec.
Bet tās tizlās zaļās tekstūras visu sačakarēja, pie ''Advenced'' Grafiku nomaini xxx X xxx X32, nevis xxx X xxx X16. uz 32 bitiem uzliec.

Dzīvojam tikai veinreiz, tpc izbaudi to ![/size][/color]
ok,ok.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
[17:30:30] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: zēle nav narkotika
[17:30:31] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ:
ok,ok.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
[17:30:30] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: zēle nav narkotika
[17:30:31] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ:

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Visi jau reali ir pateikushi ko es domaju, par pasu pamatu teiksu ka ir oki doki. 7/10.
OOOO, Abrams, YoW.
OOOO, Abrams, YoW.

GET REKT
- Briesmoniz[TITNS]
- Nelabojams spameris
Man arī ir HD, ja neievēroji.[NWA]Abrams wrote:Nopērc mozgas , tur ir handlings nevis skills.Ej takšs tu dīsīt. Jopt. Esi saskilojies
vispār kopumā -1/10 - grafika totāls kubs , nafig jātaisa viģiki ja kompis ir akmens laikmeta , cmon tauta mūsdienās grib redzēt kaut ko kvalitatīvu nevis kvadrātainas riepas. Mūziku vispār laikam izvēlējies lai visiem tas video piebesītu pirmajās 10 sek. Krč sūds ne video , nopērc kompi un tad kaut ko filmē. Visi tavi video sūdi.
Mani "drifta" video izskatās labāk nekā tavi kaut vai tur nav skill , bet ir hd.
PEACE YO
PEACE YO
normāls drifts
tikai grafika ;/ 6/10

WTF? Es gandrīz aizmigu ar to muzonu!Būtu ko labāku ielicis
Ai ,bet drifts 5/10 tikai tapēc kad izmanto handlingu modiem nav nevainas ,bet stockus tikai sapisi..

Ai ,bet drifts 5/10 tikai tapēc kad izmanto handlingu modiem nav nevainas ,bet stockus tikai sapisi..

NepatīkNepatīkNepatīkNepatīkNepatīkNepatīkNepatīkNepatīkNepatīkNepatīkNepatīkNepatīkNepatīkNlohslohslohslohsNepatīkNepatīkNepatīk
NepatīkNepatīkNepatīkNepatīkNepatīkNepatīkNepatīkNepatīkNepatīkNepatīkNepatīkNepatīkNepatīk
Wahhahha, tu sūkā.
Cik var likt šitos sūda ūber krutos driftus? Būtu vismaz izdomājis jaunus spotus.
-1/101001021847175 whahahhaha, nomirsti kuce!
Sāc raudāt, lūdzu.

NepatīkNepatīkNepatīkNepatīkNepatīkNepatīkNepatīkNepatīkNepatīkNepatīkNepatīkNepatīkNepatīk
Wahhahha, tu sūkā.
Cik var likt šitos sūda ūber krutos driftus? Būtu vismaz izdomājis jaunus spotus.
-1/101001021847175 whahahhaha, nomirsti kuce!
Sāc raudāt, lūdzu.

Last edited by Quarry. on 01 Sep 2011, 11:31, edited 1 time in total.

TU domā es (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā)? Ja māki, hd var dabūt uz sūda kalkulātora un tostera, pajāt tas, ka mēs filmējam uz 1920x1080 un viss uz high, pajāt, cik tad tu uz sava tostera filmē? low, low, super low, -132321123312x-123123. Veiksmi dzīvē.