Unban IVIS
Moderator: Moderatori
Unban IVIS
1. Niks, ar kuru tevi nobanoja; IVIS
2. Tava IP adrese 159.148.142.151:7777
3. Admina niks, kurš tevi nobanoja; nismo_AmP
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja. tapec kad es tiku airport3 bunkura
Ja esi pārkāpis noteikumus es nesu parkapis noteikumus
es tiku tur jo laikam (isti neatceros) zuko007 attaisija vartus kad es staveju tiesi pie pasiem vartiem ar masinu
2. Tava IP adrese 159.148.142.151:7777
3. Admina niks, kurš tevi nobanoja; nismo_AmP
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja. tapec kad es tiku airport3 bunkura
Ja esi pārkāpis noteikumus es nesu parkapis noteikumus
es tiku tur jo laikam (isti neatceros) zuko007 attaisija vartus kad es staveju tiesi pie pasiem vartiem ar masinu
-
- Nelabojams spameris
Re: Unban IVIS
Ja tev nav Access uz bunkura ko tad tu tur meklē ?
"Servera noteikumi" es jums(attiecinu uz visiem adminiem) ieteiktu šo sadaļu papildināt, ja reiz bannojat par to ka tiek bunkurā, kuram nav access!jannka wrote:Ja tev nav Access uz bunkura ko tad tu tur meklē ?

Noteikumos nekas par to nav minēts.

ieteiktu ielikt Servera noteikumos punktu par iekļūšanu bunkuros kuram nav access un sodus, kas seko ja pārkāpj šos noteikumus.
-
- Nelabojams spameris
Code: Select all
Par iebrucējiem paziņot administrātoriem ar komandu /report [id] [iemesls].
(a) DE-ACCESS.
- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris
vot Felp vispirms būtu izlasījis noteikumus, un tad kautko gudri dirsis....
nevis kautko uz sāru raksta..

?RxTs wrote:vot Felp vispirms būtu izlasījis noteikumus, un tad kautko gudri dirsis....

Es noteikumus esmu izlasijis, un tas ka kautkad, kautkas kautko runāja, tas nav noteikums, un es šo punktu neredzu pie noteikumiem, tā ka RxTs lasi uzmanīgāk.

un "Par iebrucējiem paziņot administrātoriem ar komandu /report [id] [iemesls].
(a) DE-ACCESS." šis punkts attiecas uz tiem kam ir access, un viņiem par to draud access noņemšana, bet nekas nav teikts par sodu iebrucējam!
butiba noteikumos man liekas nav rakstits ka nedrikst tuseties pie tas bazes vartiem
un ja vinjs staveja pie pasiem vartiem, un tas otrs attaisija vartus, tad tam vajag nonjemt acces uz bunkuru jo vinjs parkapa bunkura noteikumus

un ja vinjs staveja pie pasiem vartiem, un tas otrs attaisija vartus, tad tam vajag nonjemt acces uz bunkuru jo vinjs parkapa bunkura noteikumus

- Deliite[1337]
- euro
wot biedzot pareizi vardi!
ja es karte redzu ka kads ir pie vartiem es vnk meginu vinju noshuat caur vartiem ar RPG vai TANKU! bet ja nevaru tad vnk tele uz citurieni!
tatad ban ir nevieta ja nu vienigi kick!!! vai screw!

ja es karte redzu ka kads ir pie vartiem es vnk meginu vinju noshuat caur vartiem ar RPG vai TANKU! bet ja nevaru tad vnk tele uz citurieni!
tatad ban ir nevieta ja nu vienigi kick!!! vai screw!
Last edited by Deliite[1337] on 19 Jul 2008, 23:31, edited 1 time in total.
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- [NWA]Dumper
- Bembists
Gandrīz tev piekrītuCharls wrote:butiba noteikumos man liekas nav rakstits ka nedrikst tuseties pie tas bazes vartiem![]()

Tātad vienīgais vainīgais ir tas kurš viņu ielaida un es balsoju par UNBAN

*Ja vēlaties par to sodīt tad lūdzu ieliekat to punktu pie Servera noteikumiem! ka tiem kam nav bunkura un bāžu access nedrīks tur iet, saavādāk screw, kick vai bann(nu kkā tā) savādāk nāk kāds jauns spēlētājs, izlasa noteikumus un dzīvodams laimīgi ieskrien kādā bunkurā kurš atvērts vai kā savādāk tiek un pēkšņi viņu nobanno, nu nezz cik tas ir pareizi!

- Deliite[1337]
- euro
es ar par UNBAN! 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Hustler_Kuzis
- Rakstnieks