Ipod touch problēma.

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Revok
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Ipod touch problēma.

Post by Revok »

Nesen jailbreikoju savu ipodu ,bet kad mēģinu ievietot kādu app'u caur itunes man uzrādās šāds error

Image
Varbūt kads varētu pateikt kāpēc?
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

Re: Ipod touch problēma.

Post by Hustler_Believs »

Ahh. bija tiesi tas pats ar iphone... Tur ir kautkads, apptralala, aizmirsu to otro vardu.. Bez kura no itunes krakotos apus nevar iemest ieksa.. Velak editosu so postu , kad sameklesu.. UN ja esmu 99% parliecinats ka tiesi tas pats error.

Tas aptralala ir APPSYNC 3.xx

Mekle vinu cydia/installous.
Image
GET REKT
Evol[1337]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Evol[1337] »

Es ieteiktu labāk vilkt aplikācijas no Cydia,ja protams internets ir pieejams.Bet tas atkal būs laikietilpīgs process.
Image
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

Trimmeris wrote:Es ieteiktu labāk vilkt aplikācijas no Cydia,ja protams internets ir pieejams.Bet tas atkal būs laikietilpīgs process.

Tu esi idiots.

Kada velna pec, stundam ilgi javelk appi no cydia's ?Pirmkart cydia speles nevar novilkt, tam ir installous.. otramkartam tas aiznem ilgu laiku vismaz ar 1/2g tachiem. Tu sava muza neesi lietojis nevienu apple ierici lai spriestu. Ka ari vilkt no installous nav vislabakais. Velviens pieradijums tavai dezinformetibai.

@revok - Novelc to appsync, vins bus ka programma.. install shit un viss, ies. (cool)
Image
GET REKT
Evol[1337]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Evol[1337] »

Esmu turējis,spaidījis arīdzen,bet nekad mūžā Aples ierīces nepirkšu,nu varbūt iPod Shuffle,bet tas faktu nemaina.
Pret Apple man ir liels riebums tikai tāpēc,ka viņa softs ir nēerts.Vienmēr,kad pieslēdz savu iIerīci,tev ir jāburās cauri iTunes un vēl citai drazai.Un es nediršu!Kaimiņš par to vien sūdzās,ka viņa vecās dziesmas itunes dzēš ārā ik pa laikam,kā arī jāburās caur to visu sviestu.Jā,OS ir viņiem pat ļoti noslīpēts,bet par tādu piķi es nemūžam nepirkšu jaunu iPhone

Btw kādam ir zināms,vai ebayā vēl var iegūt iPhone 3G,jaunu vai mazlietotu?Tākā drīz jāpērk jauns telefons,gribēju uzzināt.
Image
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

Trimmeris wrote:Esmu turējis,spaidījis arīdzen,bet nekad mūžā Aples ierīces nepirkšu,nu varbūt iPod Shuffle,bet tas faktu nemaina.
Pret Apple man ir liels riebums tikai tāpēc,ka viņa softs ir nēerts.Vienmēr,kad pieslēdz savu iIerīci,tev ir jāburās cauri iTunes un vēl citai drazai.Un es nediršu!Kaimiņš par to vien sūdzās,ka viņa vecās dziesmas itunes dzēš ārā ik pa laikam,kā arī jāburās caur to visu sviestu.Jā,OS ir viņiem pat ļoti noslīpēts,bet par tādu piķi es nemūžam nepirkšu jaunu iPhone

Btw kādam ir zināms,vai ebayā vēl var iegūt iPhone 3G,jaunu vai mazlietotu?Tākā drīz jāpērk jauns telefons,gribēju uzzināt.

DUDE, UR GENIOUS! xD xD xD

man vnk patik kaa tu nonac pretruna ar sevi.
Image
GET REKT
Evol[1337]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Evol[1337] »

Un?Es jau tev teicu-OS ir labs,bet pārējais ir kā ir
Vai nu atbildi uz jautājumu,vai vienkārši ej pakaries :)
Image
Maize[1337]
Mana-mana
Mana-mana

Post by Maize[1337] »

Ja nevarat poalīdzēt, tad beidziet te gudri dirst virsū viens otram!
Image
[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

Tak jau 10x atkartoju, ka tur pie vainas ir appsync.
Image
GET REKT
Revok
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Revok »

[LABI]Biceps wrote:@revok - Novelc to appsync, vins bus ka programma.. install shit un viss, ies. (cool)
Rīt pamēģināšu cerams strādās.
Quarry.
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by Quarry. »

Trimmeris wrote:Esmu turējis,spaidījis arīdzen,bet nekad mūžā Aples ierīces nepirkšu,nu varbūt iPod Shuffle,bet tas faktu nemaina.

Sasmīdināji.
Image
Revok
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Revok »

Jautājums belasham, cydia app ir iespējams kautkā izdzēst?
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

Doma pasu cydia ? Ja var, uzliekot factory reset, aka visus rupnicas iestatijumus u.t.t - as far as i know.. nax tu kautko tadu gribi ? Appsync nepalidzeja ? Vnk cydia, arii ir pats jailbreaks pamata.
Image
GET REKT
Revok
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Revok »

Man tas cydia ir kautkā nepareizi ielādējis vai kā ,nevaru atvērt, kadu uzspiežu ,mazak par sekundi parādās balts un iziet arā no tā app.
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

Pats proti jailbreakot ? Ja proti, uztaisi master resetu, kas visu no telefona izdzesis, un pa jaunu jailbreako..
Image
GET REKT
Post Reply