Varbūt kads varētu pateikt kāpēc?
Moderator: Moderatori
Trimmeris wrote:Es ieteiktu labāk vilkt aplikācijas no Cydia,ja protams internets ir pieejams.Bet tas atkal būs laikietilpīgs process.
Trimmeris wrote:Esmu turējis,spaidījis arīdzen,bet nekad mūžā Aples ierīces nepirkšu,nu varbūt iPod Shuffle,bet tas faktu nemaina.
Pret Apple man ir liels riebums tikai tāpēc,ka viņa softs ir nēerts.Vienmēr,kad pieslēdz savu iIerīci,tev ir jāburās cauri iTunes un vēl citai drazai.Un es nediršu!Kaimiņš par to vien sūdzās,ka viņa vecās dziesmas itunes dzēš ārā ik pa laikam,kā arī jāburās caur to visu sviestu.Jā,OS ir viņiem pat ļoti noslīpēts,bet par tādu piķi es nemūžam nepirkšu jaunu iPhone
Btw kādam ir zināms,vai ebayā vēl var iegūt iPhone 3G,jaunu vai mazlietotu?Tākā drīz jāpērk jauns telefons,gribēju uzzināt.
Rīt pamēģināšu cerams strādās.[LABI]Biceps wrote:@revok - Novelc to appsync, vins bus ka programma.. install shit un viss, ies.
Sasmīdināji.Trimmeris wrote:Esmu turējis,spaidījis arīdzen,bet nekad mūžā Aples ierīces nepirkšu,nu varbūt iPod Shuffle,bet tas faktu nemaina.
Pret Apple man ir liels riebums tikai tāpēc,ka viņa softs ir nēerts.Vienmēr,kad pieslēdz savu iIerīci,tev ir jāburās cauri iTunes un vēl citai drazai.Un es nediršu!Kaimiņš par to vien sūdzās,ka viņa vecās dziesmas itunes dzēš ārā ik pa laikam,kā arī jāburās caur to visu sviestu.Jā,OS ir viņiem pat ļoti noslīpēts,bet par tādu piķi es nemūžam nepirkšu jaunu iPhone
Btw kādam ir zināms,vai ebayā vēl var iegūt iPhone 3G,jaunu vai mazlietotu?Tākā drīz jāpērk jauns telefons,gribēju uzzināt.