Crystal
Moderator: Moderatori
Crystal
Es nezinu vai šis niks ir banots, vai kautkā es, bet es nesaprotu. Šis ir pagaidām vienīgais Latvijas samp serveris kuru es zinu, man draugs vakar šo ieteica un es iegāju, rādās ka es esmu banots, un server closed, nekada iemesla nav. Es tiešām vēlos spēlēt šajā serverī, un man tiešām nav čītu, es vispār pirmstam neesmu spelejis šo serveri. Mans ip:78.84.200.195
-
- Rakstnieks
Re: Crystal
Killeriz 10.3.2012 20:34:53 [AoD]wl noreload 78.84.200.195
Nav pazīstams?
Nav pazīstams?
nezinu tiešām kas tas varētu būt. Es tikai vienu reizi meģināju ieiet serveri, un radijas ka bans. Man nav nekad reload vai kaut kas tads.
Bet es nezinu nemaz tādu, es visu laiku gaidu lai man nonem banu, es zveru ka nezinu tadu, un neko neesmu darījis. Lūdzu kāds. Šis noteikti ir labākais samp serveris[AoD]wl wrote:
ļoti atvainojos par double post, bet lūdzu atbanojiet, mani draugi spēlē, bet es nevaru, ļoti ļoti ļoti gribu spelet es tiešām neko neesmu darījis.
Deflow[DC] wrote:Killeriz 10.3.2012 20:34:53 [AoD]wl noreload 78.84.200.195
Nav pazīstams?
Par cik, bans ir saņems Martā. Mēnesis sen ir pagājis. Griezies uzreiz pie Gibox'a. Varbūt kaut ko izdosies sarunāt.Svarīgi: Ja esi banots vairāk kā mēnesi, tad neraksti apelāciju, ja vēlies unbanu, tad raksti Gibox'am pm.
Un šo laikam jau ka var TC!!

Gibox vispār neatbild. Gaidu jau 5 stundas.
Ja gribi unban, tad gaidi. Gan jau kaut kad atbildēs. Un tagat viss. Sazinies ar viņu skype vai pm.
TC!!!
TC!!!

Lūdzu kāds admin unban, visu laiku gaidu jau.