Pazinojums!
Moderator: Moderatori
- Hustler_Kuzis
- Rakstnieks
Pazinojums!
Tatad vakar kads bija ienacis serveri ar manu niku un sanema banu. Man to jau vakar pazinoja daivichi kad speleju cita serveri. Sakuma neticeju jo domaju ka tas ir joks. Tiko ieju serveri un izradas ka daivichi nemeloja, patiesam kads vakar ar manu niku spelejas un norava banu. Velejos tikai pazinot ka bans nav mans.

- Hustler_Kuzis
- Rakstnieks
Re: Pazinojums!
ja bano tad liek IP banu un tam muljkjim kursh norava banu ar tavu niku jasakrit IP ar tavejo... es nedomaaju ka vareetu buut taa kaa tu saki. taapeec labpraat redzeetu vinjam turpmaku ban
Kuzi tam ir domāti foruma noteikumi..
ieteiktu izlasīt...

6. Jaunu tēmu forumā veidot zem attiecīgas sadaļas, ja tādu neatrodi, tad veido jaunu tēmu zem sadaļas "Bez nosaukuma".

- Hustler_Kuzis
- Rakstnieks
Protams Tev jau gribetos lai man patiesam bans ne? Butu par 1 mazak kas Tevi saujbobiks wrote:ja bano tad liek IP banu un tam muljkjim kursh norava banu ar tavu niku jasakrit IP ar tavejo... es nedomaaju ka vareetu buut taa kaa tu saki. taapeec labpraat redzeetu vinjam turpmaku ban

P.S Sinner kad bus brivs bridis izlasisu

nē, izlasi tagad !!!! vispār, kad reģistrējas un kad spiež pie jautājuma ''vai esi izlasijis noteikumus'' vārdu ''jā'' tad parasti tos noteikumus arī izlasa un iegaumē 

Man nemaz netraucee tas ka mani kaads veel shauj.
vnk es gribeeju piemineet ka liekot IP banu vieniigaa iespeeja ka tu netiec serverii ir taa IP sakritiiba. Es gribeetu lai tev buutu bans tikai taapeec jo nonjemot IP banu tam kas it kaa nopelniija tavaa vietaa ban arii nonjemaas ban.