tātad uztaisiju nākamo video kur vairāk pacentos.
un ja šitas jums nepatiks nu tad manus nākamos stunt moviejus neredzēsiet ļoti ilgi
te nez no kurienes ieleca [VorteX]karzons un boings brauca ar SWAT mašīnu. https://www.youtube.com/watch?v=iY-TE8uESq8
izpildītāji - RaVeN_EdGe [VorteX]Karzons
dziesma - Skillet Savior
progas- WMM un Fraps
ieliku pāris klipiņus no Falling in the Black
vērtējiet godīgi es neapvainošos
tad tu nepareizi saprati
tik dumš lai katrā ainā liktu 360 es nēsmu bet nu kautvai ja negribi neskaties
cmon noskatieties līdz galam tās jau 4 min garš video
RxTs, priekš stunt mōvie cenšas nenozīmē filmē katru sūdu kas pagadās.
Šī nu dien NAV cenšanās. Es zinu, ja viņš censtos viņš varētu uztaisīt ko labāku bet nu jā...
RaVeN_EdGe. Izlasi lai tu saprastu vienreiz par visām.
Stunti nav lēkašana pa rampām un 360 taisīšana.
Nākošreiz kko šadu vari nosaukt par ramp-movie vai kko tādu, taču šeit stuntu nav.
Jebkurš var uztaisīt 360, tur tikai 3 podziņas jāpiespiež un gatavs, tā jau nu nav nekāda māksla.
Bet visiem šitiem s*udiem ir 1 attaisnojums: ar lagiem neko neizdarīsi.
Iesaku tev, RaVeN_EdGe, izdzēst visas programmas kas bremzē pc, izslēgt visu pie startup'a, visu ko nevajag, taisīt video no San Andreas Single Player replejiem (uztaisi s*udu (tavā gadījumā), uzspied F1 un filmē). Pēc iespējas liec mazākus settingus lai filmēšana izskatās normāli un nelago. Jo šitādu |_| |8 E |2 |_ 4 9 2 (][) ® ' |_| skatīties nevar.
vāv jūs to sūdu pat par izcilu 360 saucat? San Andreas nekas tāds kā 360 back/frontflip nav iespējams,mocis tad sagāžas uz otru pusi,un neviens vēl nav sapratis kā močiem tā dinamika handlingiem izpaužas
Tālāk par video. Kauns tevi par veci saukt būtu,bet nu lai ir. Vecīt,tev ieteica lietot f10 kam tu atbildēji ka lietosi. un kas no tā iznāca?
''Stunti'' nekādi,tev derētu pievērsties ziepju operām nevis stunt/drift/race/whatewa filmešānai. tur tev noteikti būtu kkas labs