Tākā dēļ operācijas nekur netiku ar draugiem iedzert un ietusēt, tapēc dabūju sēdēt starp četrām sienām un nīkt, tapēc izdomāju ko uzstaisit aiz garlaicības..
Iet gar upi latviešu puisis skatās tālāk vēl kāds puisis ar roku smeļ ūdeni no tās un dzer! Latvietis saka ko tu dari tas ūdens tak ir indīgs, bet otrs puisis pagriežoties prasa što ti skazal? Latvietis es saku smel ar abām rokām ar abām!
Prieks kad vismaz dažiem patīk..
Aij saprotiet paši kad jūs esat nosēdējuši vairāk kā nedēļu istabā starp četrām sienām jūs nesajuktu prātā kad nemaz ne pat 2 min nēsat bijis ārā?
Iet gar upi latviešu puisis skatās tālāk vēl kāds puisis ar roku smeļ ūdeni no tās un dzer! Latvietis saka ko tu dari tas ūdens tak ir indīgs, bet otrs puisis pagriežoties prasa što ti skazal? Latvietis es saku smel ar abām rokām ar abām!
Kāda starpība ko deva, un vai nav veinalga cik ilgi vi'va ir jātaisa
Galvenais ka ir zbis
Taisniiba