uzlabojumi...
Moderator: Moderatori
uzlabojumi...
Domāju, ka varetu uzlabot sa:mp ar piemeram darbiem, cilveks piemeram stradatu par taxi 6overi vai kotadu un admini stradatu par policeman 

- [AoD]KiLLeRss
- Censoņa
Re: uzlabojumi...
Šis servers nav Role play džekiņ...
Atbalstu to, ka vajag ko jaunu ieviest. Sāk palikt garlaicīgi spēlēt.
nu nē, tikai ne RP.
vienīgais kā serverī pietrūkst, ir admini noteiktās dienas daļās. (pārsvarā no rīta un pēcpusdienās kad nekad nav adminu, kā tikai es un bariņš citu cilvēku)
vienīgais kā serverī pietrūkst, ir admini noteiktās dienas daļās. (pārsvarā no rīta un pēcpusdienās kad nekad nav adminu, kā tikai es un bariņš citu cilvēku)

-
- Rakstnieks
Es arī atbalstu šo lietu.. Tik tiešām jau sāk būt garlaicīgi spēlēt 

Dirty New Yorker
luuk jau 3 cilveki, kuri grib jaunumus serverii, varbut vajadzetu parunat ar cilvekiem, kas uzlabotu serveri un gameplay, jo man ir 10lvl es ieieju iek6aa man ir 7 000 000$ un nossing dariit, ir garlaiciigi!!
- [AoD]KiLLeRss
- Censoņa
atbalstu borings ir jo ja tev ir 10 lvl nauda daudz nu nav ko darit tad...
- Hustler_Kuzis
- Rakstnieks
Atbalstu, savādāk drīz vajadzēs turēt modinātāju pie pc lai spēlējot neaizmigtu.
Last edited by Hustler_Kuzis on 17 Feb 2009, 22:07, edited 1 time in total.

To gan nē. Pietiktu ar pāris jaunām fīčām, kā, piemēram, jaunus lvl vai jaunus dm's.
Vaig vaig , savādāk garlaicīgi.
nu jaa, vnk saku, ka japamaina kautkas tomer ir!!! 
kas vsp ir galvenais par 6itam lietaam??

kas vsp ir galvenais par 6itam lietaam??
Toreiz jau teicu, lai neliek pārāk lielas naudas īpašumiem, bet teica jau "Viss būšot labi." Nu rekā ir, vienu stundu paspēlējot vari kļūt par pus miljonu bagātāks.
nee Svimpasti, ne jau taja ir lieta, ka lielas naudas summas ipa6umiem (tās ir normalas) vnk ir nedaudz garlaiciigi, jo viss iet pa riņki- noperc ipa6umu, kautko pa6audi, pabraukaa un viss, bet gribetos kautko jaunu kautko fresh...
- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris
Aizej papeldies, paskraidi, paēd kamēr izvemsies. Dzirdēju, ka tagad stilīgi ir skraidīt pa /air3 un dročīt garāmgājējiem virsū!