KĀDA JĒGA TAISĪT TOPIC??
Moderator: Moderatori
KĀDA JĒGA TAISĪT TOPIC??
ĪSI UN KONKRĒTI....
Kāda jēga rakstīt topic,piemēram ar to,ka netieku bunkurā,vai pazūd lvl un nauda?? Tāpat nedabūs apakaļ un vēl daži ''KRUTIE'' kko tizlu ierakstīs. Saderam ja tie daži "KRUTIE" netiks bunkurā vai arī viņiem pazudīs lvl un nauda redzēsim pilnus topic ar to,ka viņiem kkas pazudis un pēc paris h visu viņi dabūs apakaļ... Tas tač tizli..
KĀDA JĒGA KKO RAKSTĪT UN TĒRĒT LAIKU??
Kāda jēga rakstīt topic,piemēram ar to,ka netieku bunkurā,vai pazūd lvl un nauda?? Tāpat nedabūs apakaļ un vēl daži ''KRUTIE'' kko tizlu ierakstīs. Saderam ja tie daži "KRUTIE" netiks bunkurā vai arī viņiem pazudīs lvl un nauda redzēsim pilnus topic ar to,ka viņiem kkas pazudis un pēc paris h visu viņi dabūs apakaļ... Tas tač tizli..
KĀDA JĒGA KKO RAKSTĪT UN TĒRĒT LAIKU??
- Egotheist
- Nelabojams spameris
Re: KĀDA JĒGA TAISĪT TOPIC??
Krutie netaisis topikus, bet sazinasies personigi ar kadu Krutaku. Tas tiesa ka Krutie dabus atpakal savus ACC un levelus, so what? Kurs tev liedz but vienam no Krutajiem?
Tas taču ir tizli.Droši vien sazinoties ar adminiem viņi tos lvl un acces dabū atpakaļ,tātad tiem adminiem jāatņem status+warn, BET POH... 

Last edited by [NWA]PiC on 03 Mar 2009, 21:46, edited 1 time in total.
KĀDA JĒGA BIJA VEIDOT ŠO TĒMU? TĀPAT TĀ TIKS AIZSLĒGTA.
Veidota tāpēc lai atbildētu ar normālu atbildi. Piemēram,ja tevi neuzskata pa "KRUTO" lvl un acces neredzēt kā savas ausis.
Ja domā to situāciju ar de-acces vnk...nošāvu [AoD]MartinsH pie bunkura vārtiem kkādus 5-10m no bunkura,tad skatos netieku on....
Ja domā to situāciju ar de-acces vnk...nošāvu [AoD]MartinsH pie bunkura vārtiem kkādus 5-10m no bunkura,tad skatos netieku on....
Last edited by [NWA]PiC on 03 Mar 2009, 21:49, edited 1 time in total.
- Egotheist
- Nelabojams spameris
[IcE]Galerts wrote:Tas taču ir tizli.Droši vien sazinoties ar adminiem viņi tos lvl un acces dabū atpakaļ,tātad tiem adminiem jāatņem status+warn, BET POH...
Tev tizli skiet tas ka cilveki kas pakasusi lvlus, naudu un ACC servera vainas del dabu visu to atpakal? Congratulations your a moron.
Burner ne jau visi viņus dabū apakaļ...
Citiem jāsāk no jauna krāt.
SEC es jau rakstīju: Ja domā to situāciju ar de-acces vnk...nošāvu [AoD]MartinsH pie bunkura vārtiem kkādus 5-10m no bunkura,tad skatos netieku on....

SEC es jau rakstīju: Ja domā to situāciju ar de-acces vnk...nošāvu [AoD]MartinsH pie bunkura vārtiem kkādus 5-10m no bunkura,tad skatos netieku on....
Gluži manas domas, SEC.
Lai skaidri izklāsta savu problēmu, nevis stresains, aiz panikas, ka tikko zaudējis accessu, samurgo kkādu savārstījumu.
Lai skaidri izklāsta savu problēmu, nevis stresains, aiz panikas, ka tikko zaudējis accessu, samurgo kkādu savārstījumu.
Man arī pazuda acces, jo nošāvu tuvu bunkuram vienu džekiņu. ^_^
War does not determine who is right - only who is left. -Bertrand Russell
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Da nu vsp pēdējā laikā kkas baigi pišās ar to bunkuru
Šodien arī, nošāvu *resno* pie mazā tramplīniņa tieši blakām GATES ieejai... un pēkšni netiku vairs bunkura... (de-access) Izgāju ārā no servera un ātri iegāju iekšā - parādījās access
Bij baigais abloms jo pirmstam skaidri un gaiši man teica ka *jums nav....* tralalala....
----------
Tākā ieteiktu savest kārtībā to, kas pāslaik ir nočakarējies!!!

Šodien arī, nošāvu *resno* pie mazā tramplīniņa tieši blakām GATES ieejai... un pēkšni netiku vairs bunkura... (de-access) Izgāju ārā no servera un ātri iegāju iekšā - parādījās access

----------
Tākā ieteiktu savest kārtībā to, kas pāslaik ir nočakarējies!!!
▲▲▲
ES domāju ka nejaunu nu visiem "krutajiem" Giboks, Svimpis, vai SEC dos atpakaļ tur līmeņus utt, tapēc ka viņi ir "krutie" tavā valodā sakot !
Ja esi nopelnījis to sodu, ka tev pamazināja player lvl, vai atņēma /gates, tad arī atņēma, un es domāju ka nedos atpakaļ tā pat vien !
bet nu ja ir tiešām kautkāds gļuks tad gan jau visiem atdos, ja pienācīgi uzrakstīs TOPIC, un normāli aprakstīs, bet nevis kā visi sāk stresot, un lamāties utt !

Ja esi nopelnījis to sodu, ka tev pamazināja player lvl, vai atņēma /gates, tad arī atņēma, un es domāju ka nedos atpakaļ tā pat vien !
bet nu ja ir tiešām kautkāds gļuks tad gan jau visiem atdos, ja pienācīgi uzrakstīs TOPIC, un normāli aprakstīs, bet nevis kā visi sāk stresot, un lamāties utt !

Pag,pag kur tad streso?? Paskaties post uz augšu vai arī to atru topic,tad redzēsi,kaaprakstīju pienācīgi...

Yeah, right.
Manuprāt jēga ir tāda,ka dažiem iesācējiem citi kko paskaidro. Citi vnk krāj postus. Es uzskatu,ka kādam no galvenajiem serverī ir jāuztaisa viens topiks,un jāslēdz ciet. Tajā topikā jābūt dažām lietām,par kurām visbiežāk interesējas p0k3moni un iesācēji. Citiem cilvēkiem tas nebojātu nervus,un administrātoriem atvieglotu darbu! Bet tās manas domas. Nez ko teiks paši admini par šādu ideju. Protams spameri būs pret,jo posti taču jākrāj!!