Error/crash
Moderator: Moderatori
Error/crash
Kāds nezin kāpēc kad eju serverī man met error vai crash? itkā visus MODUS uninstalēju bet tikuntā met !
Re: Error/crash
Iesaku pārinstalē 'San andras'
Mos svaki uninstaleji, piekritu sharkam labak parinstale Gta SA un ja vienalga met tad mos pasam sa-mp vainas.
Me Gusta.
- Anus[G_Unit1337L33t][T]
- Nelabojams spameris
baigi viegli kautko pateikt pēč "man krešo gta help reinstall my pc
"

Pārinstalēju GTA SA!
tgt itkā citi serveri iet bet BoxG nē ! 

Man citi serveri iet bet BoxG ne !
- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris
Ir, jo vairākas reizes pārinstalēju ! :p
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Man dažreiz ir tā bijis, ieeju, parādas BoxG Community uzraksts uz 1 sec un crash. Eju par jaunu, atkal tas pats. Pagaidīju 1 h un varēju tikt iekšā, pēdējā laikā man tas ir reti.

Tad jāpagaida kāds laiciņš !
Tevi patstavīgi par pingu met arā tak[ODC]alexis wrote:Man dažreiz ir tā bijis, ieeju, parādas BoxG Community uzraksts uz 1 sec un crash. Eju par jaunu, atkal tas pats. Pagaidīju 1 h un varēju tikt iekšā, pēdējā laikā man tas ir reti.

- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
-
- Rakstnieks
Es jau nezinu bet,
1. Izdzēs GTA:SA, pilnīgi GTA:SA mapīti kur tev visi data, viss pārējais stāv, toties izdzēs SA:MP. Tad ej uz savu save's mapīti kur tev visi save's stāv u.t.t nu to mapīti sauc GTA San Andreas User files vai kautkā tā un tad tur izdzēs visu un izdzēs mapīti. Diemžēl tev būs jāsaliek pa kontroli jaunu.
Nu tātad šis ir mans variants
1. Izdzēs GTA:SA, pilnīgi GTA:SA mapīti kur tev visi data, viss pārējais stāv, toties izdzēs SA:MP. Tad ej uz savu save's mapīti kur tev visi save's stāv u.t.t nu to mapīti sauc GTA San Andreas User files vai kautkā tā un tad tur izdzēs visu un izdzēs mapīti. Diemžēl tev būs jāsaliek pa kontroli jaunu.
Nu tātad šis ir mans variants
Dirty New Yorker