|:)
Moderator: Moderatori
- Deliite[1337]
- euro
Re: |:)
ne,noteik gan,tad ka piemeram viss uzradas air2? nejau Gibox kaut kur nokachaja,SEC uztasija!
Es domaju ja cilveks uztaisa kaut ko normalu,un Giboxam patik,un nav parak daudz objektu,tad kapec gan ne lai varetu ielikt!

Es domaju ja cilveks uztaisa kaut ko normalu,un Giboxam patik,un nav parak daudz objektu,tad kapec gan ne lai varetu ielikt!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Deliite[1337]
- euro
nu ja,bet tomer ja cilveks ir uztaisijis kaut ko labu,var vinjam dot iespeju....
P.S. veidojot temu,temas nosaukuma jabut nelielam aprakstam,lai cilveki saprot kas tur ir meklejams,tapec var kads droshi varnot to gurķi!
P.S. veidojot temu,temas nosaukuma jabut nelielam aprakstam,lai cilveki saprot kas tur ir meklejams,tapec var kads droshi varnot to gurķi!

Last edited by Deliite[1337] on 04 May 2009, 12:15, edited 1 time in total.
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Anus[G_Unit1337L33t][T]
- Nelabojams spameris
Nebalsoju jo nav variants nē..
- Deliite[1337]
- euro
taka mans suda dators bremze kad es rakstu,nevareju sakarigi uzrakstit,bet SEC visu domu pateica.
Tapec ir iespejas!
Tapec ir iespejas!

- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
Tātad vienīgie kas jau ir admini drīkst palīdzēt serverim un padarīt to interesantāku, pārējiem ir jāsēž malā...
Piekrītu idejai par to ja kautko sakarīgu uztaisa tad varētu ielikt serverī.
Piekrītu idejai par to ja kautko sakarīgu uztaisa tad varētu ielikt serverī.

- [NWA]Dumper
- Bembists
- [PF]Gliemezis
- Jauniņais
Ja kautkas labs uztaisīts, tad jau varētu likt iekšā serverī! 

Varētu parkour trasi ielikt un kādu specializētu drifta/race trasi. Salikt konteinerus kā GRID or someshit. Sen jau gribēju paprasīt šitās trases, bet neredzēju jēgu jaunam topikam, tad nu te labāk.
Kurš par:
* Parkour trasi
* Race/Drift trasi?
Kurš par:
* Parkour trasi
* Race/Drift trasi?
Mani nepārtraukti vajā ģeniālas domas ? tikai es esmu izveicīgāks...