Grafikas problēmas
Moderator: Moderatori
Grafikas problēmas
Man spēlējot ik palaikam kautkas notiek ar grafiku. Rādās gļuki, kautkādas krāsas neritīgas, čats klučos, aizplūdis ekrāns u.t.t. Kas pie tā varētu būt vainīgs un kā novērst? Minimizējot un tad atkal atverot gļuks pazūd, bet pēc laika atkal ir.
Kad uninstalēju akinu nenoņēmu failus no gta3, jo negribēju meklēt varbūt tas vainīgs? Kautgan spēlēju arī vakar(kad biju atlicis atpakaļ LA failus u.t.t., bet nebiju noņēmis tos no gta3), bet tad gļuki nebija.
Kad uninstalēju akinu nenoņēmu failus no gta3, jo negribēju meklēt varbūt tas vainīgs? Kautgan spēlēju arī vakar(kad biju atlicis atpakaļ LA failus u.t.t., bet nebiju noņēmis tos no gta3), bet tad gļuki nebija.
Mani nepārtraukti vajā ģeniālas domas ? tikai es esmu izveicīgāks...
Re: Grafikas problēmas
Iespējams ka tā ir video kartes problēma. Varētu būt arī kāda moda,piemēram ENBSeries man radīja gļukus. Kad ieslēdzu viss gāja. Pēc 2 -5 minūtēm sāka lagot,dažas tekstūres iegļučīja,sāka raustīties. Kad izslēdzu Enbseries tad gļuks pazuda,bet atkal parādījās p';ec 5 minūtēm. Tagad vienkārši neslēdzu ENBSeries,un vispār jau izinstalēts 

Ja nezini risinājumu neraksti.Hawkz_Ryder wrote:My second name is shizleshit.
Apmēram šādi?

Ja tā, tad nāksies vien pierast
Man tā bija gan uz vecā, gan uz jaunā pc... Parsts gta sa gļuks 

Ja tā, tad nāksies vien pierast

Nē, ekrāns viss ķipa ar smiltīm, čats klučos. Mašīnai, transportam nekas.
Nu viņš izpaužās dažādos veidos, bet pamats ir tāds pats...Dominiks[O] wrote:Nē, ekrāns viss ķipa ar smiltīm, čats klučos. Mašīnai, transportam nekas.
Laikam jau šādi?

Jā, tieši šitāds man ir. Kā novērst? Senāk man nebija pirms nečakarējos ar to gta3. 

Nu ja man tāds uzrodās, es uzspiežu "Minimaze" pogu un tad atkal maximizēju... Nedomāju, ka no šī ir iespējams izvairīties 

Kautkāds fakins stulbums.
Pārinstelēt neesi mēģinājis?

- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Nu ja pirms nebija, tad nekas cits kā pārinstalēt gta sa neatliek, jo skaidru iemeslu kas pie tā vainīgs domāju ka neviens nezin. Aizvietojot akinas *.ipl vailus nekam tādam jau nu nevajadzēja būt, jo pats tā darīju kad man akina nebija vajadzīga.
Pašam pēc minimize un maximize parādas šāds, nepārāk bieži, bet reizēm ir:
http://bildites.lv/images/v4vludixby9ewm0605vh.jpg
Pašam pēc minimize un maximize parādas šāds, nepārāk bieži, bet reizēm ir:
http://bildites.lv/images/v4vludixby9ewm0605vh.jpg

Jā. Kā jau es minēju, arī šādas parādības man bija uz vecā pc, totāli modotā GTA un uz svaigi novilktās "gta sa + samp" versijas. Kā arī uz vecās un pašas vecākās video kartes, līdz ar to, spriežu, ka šis bugs nav labojams.Dominiks[O] wrote:Kautkāds fakins stulbums.Pārinstelēt neesi mēģinājis?
- Anus[G_Unit1337L33t][T]
- Nelabojams spameris
manu prāt viss tajās bildēs izskatās kārtībā (sun) slēdzam ciet :]
Ar bildēm vēl viss varētu būt kārtībā, bet par tevi gan šaubos. Problēma nav atrisinātā tākā no locking.[ODC]Jogurts wrote:manu prāt viss tajās bildēs izskatās kārtībā (sun) slēdzam ciet :]
- Anus[G_Unit1337L33t][T]
- Nelabojams spameris
nu ar mani viss ir kārtībā :] cik jauki ka apvaicājies nabfailar try IZDZĒST visu folderi? nabfail