Jaunie LVL
Moderator: Moderatori
- Egotheist
- Nelabojams spameris
Jaunie LVL
Iespejams, ka si aptauaja izgazisies, bet velos pajautat, vai taisot jauno GM nevajadzetu visu vai vismaz naudu pa 0. Piemeram 1/5 servera bus max lvl tiko ka tie tiks uzlikti un pazudis visa jautriba, kas bija kad tika vakti lvli sakuma. Konkreti es esmu PAR to, lai gan lvl`i gan nauda tiktu uzlikti pa 0. Butu daudz interesantak atkal visu sakt no 0, nevis 10 minusu laika sasniegt max lvl. Nezinu vai si aptauja kautko izmainis, bet es ceru ka ta notiks.
P.S. ludzu pirms balsojiet kartigi apdomajiet savu izveli, un pec balsosanas pamatojiet savu izveli ar ko pamatigaku, ka "man ta gribejas" vai "si aptauja smird".
Ieskaitu balsi tikai tad ja ir komentars! Lai zinatu, kurs ir balsojis, un vai nav tikusi radiiti fake profili.
Tatad: Variants 1. Burner, ritmanis, ervuha, Dorifto, battery, Kon4a, bobiks, nezinu- 8
Variants 2. Alexis, Scoty, Smart, Harcha, Dominiks, rxts, eNd, Dambo, Gibox, Source, Smile, SaW, Tazx, xzbit, BlackHaze, Johny, Ziil - 17
Variants 3. jannka, foh, r_e_d, Death, Belash, Randy, Drifter123, bra4ka, SEC, edge, Zocs, Kuzis, RidLLeR, Hze, neCi, Hawkz, Just - 17
Ar edita palidzibu pievienosu parejos.
P.S. ludzu pirms balsojiet kartigi apdomajiet savu izveli, un pec balsosanas pamatojiet savu izveli ar ko pamatigaku, ka "man ta gribejas" vai "si aptauja smird".
Ieskaitu balsi tikai tad ja ir komentars! Lai zinatu, kurs ir balsojis, un vai nav tikusi radiiti fake profili.
Tatad: Variants 1. Burner, ritmanis, ervuha, Dorifto, battery, Kon4a, bobiks, nezinu- 8
Variants 2. Alexis, Scoty, Smart, Harcha, Dominiks, rxts, eNd, Dambo, Gibox, Source, Smile, SaW, Tazx, xzbit, BlackHaze, Johny, Ziil - 17
Variants 3. jannka, foh, r_e_d, Death, Belash, Randy, Drifter123, bra4ka, SEC, edge, Zocs, Kuzis, RidLLeR, Hze, neCi, Hawkz, Just - 17
Ar edita palidzibu pievienosu parejos.
Last edited by Egotheist on 05 Jun 2009, 13:30, edited 33 times in total.
-
- Nelabojams spameris
Re: Jaunie LVL
Jā, bet tikai naudu, jo man jau apnika ar šim 10 lvl. krat naudu, kur nu vēl visus 15 vai cik tur tos lvl'us.
Jā, manuprāt pa nullēm vajag pilnīgi visu, lai interesantāk un jauniņie tiek līdzi 

- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Burner, izveidoji aptauju, tādēļ ka pats esi pa 0 ?
Balsoju tikai par naudu, jo ja viss būs pa 0, tad nebūs nekādas jēgas spēlēt (pēc manām domām). Piemēram, kāpēc man vēlreiz būtu jāpērk, tas ko nopirku ?

Balsoju tikai par naudu, jo ja viss būs pa 0, tad nebūs nekādas jēgas spēlēt (pēc manām domām). Piemēram, kāpēc man vēlreiz būtu jāpērk, tas ko nopirku ?

- Egotheist
- Nelabojams spameris
Es neesmu 100% pa nullem. Ja man ir maz naudas, bet kill skaita esmu 2. vieta serveri, ka ari man ir 10 lvl. Bet runa ir par to, ja nauda bus pa nullem, bet lvl paliks jaunajiem bus nereali dabut lvl, kamer veterani nebus kluvusi par lvl 20. Logiski padomajot, vini nespes tikt ne pie ipasumiem, ne exporta..... Un atbalstot ideju par pasu naudu pa 0 pietiekami skaidri (manuprat) izteicos balsojuma apraksta. Teiksim atceroties vecos laikus - exporta karus utt....
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Piekrītu ritmanim un Burneram, jauniņajime būs tikai labāk... 
P.S Balsoju par VISU!!!

P.S Balsoju par VISU!!!
Last edited by ervuha[BoxG] on 02 Jun 2009, 01:31, edited 1 time in total.
- Egotheist
- Nelabojams spameris
Labi ta balsosana izsktas mazliet divaina, jo no nekurienes peksni 4 balsis uzradas, tadel bus tads noteikums: Ieskaitam balsi tikai, tad ja ir atstats komentars.
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Es domāju ka katram kurš nobalso un izsaka savas domas pie sava posta ir jāpieraksta par ko viņš balsoja. lai beigās viss būtu skaidrs...[AoD]Burner wrote:Labi ta balsosana izsktas mazliet divaina, jo no nekurienes peksni 4 balsis uzradas, tadel bus tads noteikums: Ieskaitam balsi tikai, tad ja ir atstats komentars.
Tici man, jauniņajiem un kkādiem aklajiem tas pat pēc šiem postiem nebūs skaidrs...Nu tas ir apts apr sevi saprotams blaviens
Last edited by ervuha[BoxG] on 02 Jun 2009, 01:42, edited 1 time in total.
- Egotheist
- Nelabojams spameris
Nu tas ir apts apr sevi saprotams blaviens 

-
- Nelabojams spameris
lal
Ne, nekada gadijuma
ja gribi, lai tev noņem visu naudu, tad tā arī paprasi
Ne, nekada gadijuma
ja gribi, lai tev noņem visu naudu, tad tā arī paprasi
- Smart[Vendetta]
- Servera admins
Manuprāt pa nullēm vajadzētu tikai naudu, lai ir nedaudz grūtāk, jo ja arī leveli būs pa nullēm, tad būs pārāk grūti, jo lai sakrātu 10 lvl bija diezgan grūti, līdz lielākā daļa tika līdz 7 lvl no kura bija pieejamas tādas iespējas, kā: /savepos un /gotopos ar kuru palīdzību diezgan viegli varēja uzkrāt naudu!
Tās ir tikai manas domas!
Tās ir tikai manas domas!

-
- Censoņa
Esmu par to, ka nauda pazustu, jo man, piemēram, attiecība ir 19, man kaut kā negribas, ka tas viss pazūd. K un D varētu palikt, tas tā pat neietekmētu līmeņu iegūšanas ātrumu.
- Stailers[BoxG]
- Nelabojams spameris
Nekādā gadījumā!
Kur prikols spēlēt, ja šitik ilgi krāj naudu, pērk levelus, un tagad to visu noņems tikai tapēc, lai jauniņie tiktu jums līdz...
Kur prikols spēlēt, ja šitik ilgi krāj naudu, pērk levelus, un tagad to visu noņems tikai tapēc, lai jauniņie tiktu jums līdz...

Tikai naudu. Pietiek jau ņemšanās ar šiem 10 lvl vien.
Mani nepārtraukti vajā ģeniālas domas ? tikai es esmu izveicīgāks...
Visu. Man ir palikusi kadi 3 profili ar 10lvl, 2us esmu jau iedevis citiem, labak reset visu.