Stāsts:
Jau sen biju domājis taisīt drifta video, bet nekad tā īsti nesaņēmos. Kad internetā atradu šo 370Z drifta modu, uznāca liela apņēmība un vēlēšanās, līdz ar to arī tapa mans drifta video - Drifters Alibi.
Tev drusku vairāk jāpiestrādā pie sanēsāšanas, savādāk tev iznāk nevis drifts, bet minimāla paslīdēšana uz sāniem...
Mācies; https://www.youtube.com/watch?v=mLRgbHETBkw
6/10
ps. Gribēju vēl pieminēt vienu lietu - Neiesaku šādos video lietot camhackus un car modus
Last edited by SaW on 03 Jun 2009, 00:48, edited 1 time in total.
nekā īpaša šajā video nav... filmēts drift ar camhack... cmon please šitā filmējot Drift Movie tu to 1 līkumu vari filmēt līdz vēmienam, līdz kamēr sanāk, labāk pamēģini nodriftot visu non-stop un nofilmēt! vot tas jau būtu kaut kas.
youtube rating : nasing spešal
2/10
(nesmuks mašīnas mods)
Vot jūs pamēģinat ar camhack padriftot... Fig tu zini kur sākt ar roceni darboties un kādu trajektoriju ņemt.. Tā kā ODC video bija tā es arī māku no defaultā skata..
[AoD]ritmanis wrote:Vot jūs pamēģinat ar camhack padriftot... Fig tu zini kur sākt ar roceni darboties un kādu trajektoriju ņemt.. Tā kā ODC video bija tā es arī māku no defaultā skata..
Man personigi defaultais skats liekas foršāks nekā no sāniem... Un kā jau jannka minēja, mēģini nodriftot visu trasi bez apstājas.
[AoD]Burner wrote:Drifta video nav ne vainas, ja tajos ir kkas +/- interesants vai/un orginals.
Ieraksti youtube, tur pilns ar šītādiem , vnk jau apriebušies ka cilvēki kko tād vēl taisa, drifts, mūzdienās apvienot driftu ar GTA SA, tas jau vairs nav nekas oriģināls un eksluzīvs