Race Driver: Grid
Moderator: Moderatori
Race Driver: Grid
Nokačāju Grid, ierakstiju diskā un aizlidoju uz Īriju. Kad biju ieinstalējis uzliku crack un gāju spēle. Bet prieki nebija ilgi līdz beidzās intro. Kad beidzas intro parādas melns ekrāns un tālāk nekas neiet. Bet ir dzirdama skaņa, izvēlējos pirmo no menu un vecene runāja. Ja kautkā tas var palīdzēt. Instalēju uz Laptop. Operētājsistēma Windows Vista.
- [NWA]Dumper
- Bembists
Re: Race Driver: Grid
Man vienai spēlei ir kaut, kas līdzīgs, bet tur man viss iet, bet, kad ieslēdzu braukt (sāku spēli), tad arī viss melns, tikai auto gaismas mazliet var redzēt.
Man tā ir video kartes vaina (vismaz es tā domāju).
Man tā ir video kartes vaina (vismaz es tā domāju).

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Nu videokartes vaina tā ir
bet apsties (ja vari) pie spēles uzstādījumiem, cik augsti tev viņi ir salikti..., pamēģini rr spēli un visas spēles opcijas arī, ja nekas neimainās tad palīdzēt nespēšu 

-
- Jauniņais
Man arī ir laptops un Windows vista, bet man viss iet kā smērēts. Pamēģini pārinstalēt spēli, bet ja tad neiet, tad iespējams videokartes vaina.
-
- Nelabojams spameris
Graphics
Graphic Card Name Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 4500M
Total Graphics Memory Total available graphics memory of Approx. 1320MB*
Comments * Total Available Graphics Memory refers to the Windows Vista® classification of graphics memory, which varies depending on the operating condition, version of device driver and system memory size

edit: ā un jā, portatīvais nav paredzēts spēlēm
nja tad jau nav jegas meiginat pat gta 4
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
[MM]Enigma wrote:nja tad jau nav jegas meiginat pat gta 4

Tikai tgd attapies? P.S Portatīvie var būt domāti spēlēm, bet kā pats redzi, tavējais nav..., un jannka, ir kkāds asus hlams, kurš ir tikai paredzēts geimeriem, tākā tevis teikt vēl var apstrīdēt!
Bet runājot par tēmu, ja gribi kādu spēli kas līdzinās GRID, iesaku Toka Race Drive 2... vai kā viņu tur sauca