Movie - An unsatisfied customer
Moderator: Moderatori
Movie - An unsatisfied customer
https://www.youtube.com/watch?v=6pf_NqUJP_4&fmt=18
Atvainojos, ka viss ir angliski, bet tāds ir formāts kādā esmu pieradis strādāt..
Vnk. sakot, es biju nogarlaikojies boxg serverī (pēc pusnakts knapi kāds vēl nav afk), sāku ierakstīt cutscenes, samontēju kopā pa vienu nakti un augšupielādēju..
Atvainojos, ka viss ir angliski, bet tāds ir formāts kādā esmu pieradis strādāt..
Vnk. sakot, es biju nogarlaikojies boxg serverī (pēc pusnakts knapi kāds vēl nav afk), sāku ierakstīt cutscenes, samontēju kopā pa vienu nakti un augšupielādēju..
Re: Movie - An unsatisfied customer
Diezgan interasanti, man patika. 10/10 

- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris
Nu, vismaz bija kautkāds sižets.
Nepatika sākums, kur tie kadri ar moci bija filmēti vienādi un likās, ka viņi atkārtojas - pārāk ilgi.
Kad tika filmētpie Cardealer stacijas, rādījās HUD`s.
Kopumā - 6/10
Nepatika sākums, kur tie kadri ar moci bija filmēti vienādi un likās, ka viņi atkārtojas - pārāk ilgi.
Kopumā - 6/10
-
- Nelabojams spameris
WTF???? a kur hd pazudis? :S
Normāls! Man tās halucinācijas nepatika , bet tā normāls! 7/10 

Neko darīt, cinema mode tā mēdz darīt.. Es pats zinu ka hud nebija noņemts, jo kad opcijās ielika off, tāpat spēlē rādijās (vnk sakot gļuks) (un es nevarēju taisīt action + turēt F10.. Bet vispār es pats varētu tev piekrist..RxTs[O] wrote:Nu, vismaz bija kautkāds sižets.
Kopumā - 6/10
Tajās halucionācijās nebija editing, bet gan /pweather and /ptime, kas deva man ideju ka tā varētu izskatīties kad pārdozē ar LSD :\Lyrics wrote:Normāls! Man tās halucinācijas nepatika , bet tā normāls! 7/10 :(|
Baigi forš tas disco effects
Man patikai, tikai prasījās kautkas vairāk.
8/10

Man patikai, tikai prasījās kautkas vairāk.
8/10
Me Gusta.
Nu tā. +/-
Nepatika :
Īss
Sižets
Patika
Disco.
6/10
Nepatika :
Īss
Sižets
Patika
Disco.
6/10
- Briesmoniz[TITNS]
- Nelabojams spameris
Patika
8/10

teikshu , ka neljoti patika , jo pats speeleeju es aarzemju role play un tur viss ir interesantaak bez sizhetiem 
5/10

5/10
- [AoD]enternal
- Censoņa
Paņem 10(vai 5, skatoties, cik tev lielas pogas) sant. monētu, un iebāz tai pogai pa virsu, monētas galus aizbāz aiz citām pogām.un es nevarēju taisīt action + turēt F10
Bija doma vainu uzlikt kaut ko pasmagu (man taustiņi viegli spiežas), pārlīmēt pāri ar skoču, vai kaut ko tamlīdzīgu, bet bija nakts un man bija slinkums vsp kaut ko meklēt.. Bet tiešām, laba ideja, cerams ka atcerēšos līdz nākošai reizei..WāTēFē^RaiDleRs wrote:Paņem 10(vai 5, skatoties, cik tev lielas pogas) sant. monētu, un iebāz tai pogai pa virsu, monētas galus aizbāz aiz citām pogām.un es nevarēju taisīt action + turēt F10