Nezinu vainīgo

Nosūdzi kādu spēlētāju vai administrātoru!

Moderators: Moderatori, Servera administratori

Locked
RSX
Jauniņais
Jauniņais

Nezinu vainīgo

Post by RSX »

nu tā, te būs mans lepnais LEGĀLAIS roadbloks, un man tagad nav access, bet kapēc, ko gan es izdarīju, tikai paņēmu vienu tanku, atstāju kur pagadās, paņēmu otru, trešo, ceturto, un sanāca pilnīgi normāli pēc manām domām, bet tagad man nav access, nu kas ir, nav noteikuma, kas liegtu novietot tankus kur gribu, vai arī noteikuma, kas teiktu, ka par bunkura aizšķērsošanu var dabūt de access, tikpat labi katram kurš tur tizli ir atstājis mahu var likt de access, nu te būs skaistā bilde!(1440x900)

http://img56.imageshack.us/img56/7695/samp001copy.png

Takā es nosūdzu kādu, kurš bez pamatojuma, kas man būtu sniegts, ir man noņēmis access!
Jo tikko pārlasīju noteikumus, un takā tanki NAV mana mašīna, tad es neesmu neko pārkāpis, kas nozīmē, ka būs vien man access jadod atpakaļ,
jo neesmu vainīgs par caurumiem jūsu noteikumos, viss, un ja jūs tomēr teiktu, ka tanki ir mana maha, tad es prasītu citu spawnu, un teiktu, ka parasti vismaz 1 maha mētājās bunkurā!
PS: Noteikumu FAIL
Image Image
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Re: Nezinu vainīgo

Post by Kichyss »

1. Sen uztverts fakts, ka jālabo noteikumu, bet atkal gibox ir ļoti "čakls" tākā nav kas labo
2. Kas tad uzlika de-access?

Edit:
3. Es gan teiktu ka šis gan netika ievērots
1. Nenovietot bunkurā uz ilgāku laiku par 5 minūtēm savu automašīnu. Iebraucot tā ir jāuzspridzina vai jāizved ārā.
(a) DE-ACCESS.
RSX
Jauniņais
Jauniņais

Post by RSX »

[NWA]SEC wrote:1. Sen uztverts fakts, ka jālabo noteikumu, bet atkal gibox ir ļoti "čakls" tākā nav kas labo
2. Kas tad uzlika de-access?

Edit:
3. Es gan teiktu ka šis gan netika ievērots
1. Nenovietot bunkurā uz ilgāku laiku par 5 minūtēm savu automašīnu. Iebraucot tā ir jāuzspridzina vai jāizved ārā.
(a) DE-ACCESS.
Jo tikko pārlasīju noteikumus, un takā tanki NAV mana mašīna, tad es neesmu neko pārkāpis, kas nozīmē, ka būs vien man access jadod atpakaļ, (...) ja jūs tomēr teiktu, ka tanki ir mana maha, tad es prasītu citu spawnu (...) parasti vismaz 1 maha mētājās bunkurā!
Un neviens to noteikumu neievēro, un kas būtu, ja es tieši priekšā bunkuram iesprudinātu autobusu aizslēgtu, arī būtu de-access, bet nebūtu paskaidrojuma?
Image Image
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Post by Kichyss »

Un tev jābūt tad tik tizlam kā tiem pārējiem, kas neievēro un jāseko?
Tu vienkārši pacenties būt tizlāks un pārsiti visus pārējos.
Un kas tev skaidrotu, ja pazaudētu? AC parasti īpaši runīgs nav.
RSX
Jauniņais
Jauniņais

Post by RSX »

[NWA]SEC wrote:Un tev jābūt tad tik tizlam kā tiem pārējiem, kas neievēro un jāseko?
Tu vienkārši pacenties būt tizlāks un pārsiti visus pārējos.
Un kas tev skaidrotu, ja pazaudētu? AC parasti īpaši runīgs nav.
Hmm, tad ja es iekāpju tankā, un izkāpju uzreiz vai mazliet pabraucu, tad kā es saprotu, man šis tanks ir jāizmet arā lai parastie player'i(zem 10 lvl) ņem, nu ok, tā darīšu, un vispār jau, nekur nav piefiksēts, ka šie tanki tur ir bijuši ilgāk par 5 min!
Image Image
Locked